<< Tillbaka

Konferenshotell Siikaranta

Konferenshotell Siikaranta

Konferenshotell Siikaranta ligger mitt i huvudstadsregionens finaste natur - i Noux Nationalpark, vid Siikajärvi-sjöns orörda strand.

Mötes- och festlokaler

Konferens- och festlokaler för många olika behov, för 10 - 200 personer. Dessutom två mötesvillor med mer kreativ atmosfär.

I det största utrymmet finns det stolar för 200 personer och med borden i klassrumsformat ryms det 130 personer. Därtill finns det mindre lokaler för t.ex. grupparbeten. Trådlöst internet.

För dem som vill ha en kreativ och lite annorlunda konferensmiljö finns mötesvillor som alternativ. För kvällsprogrammet finns mysiga rum med öppen spis.

Mäkitupa-villan är utrustad för konferenser, men dagen där kan även få fortsätta med middag på kvällssidan. I den stämmningsfulla stockvillan finns bastu och öppen spis. Det finns utrymme 38 personer i villan. Ingen inkvartering.

Kesäranta används ofta för att uppnå mer kreativ atmosfär, för festtillfällen eller lyxsemester. Utrymmena är renoverade med den gamla villaidyllen i beaktande. I övre våningen finns sovplats för fyra personer, i nedre våningen finns kök, stort vardagsrum samt en glasveranda där du kan duka för tolv personer. Vid stranden finns en stämmningsfull strandbastu med en äkta bastu-ugn. Egen brygga.

Det är även möjligt att reservera två ATK-rum med fasta datorer.

Siikaranta har en restaurangsal som fungerar fint som festsal. Restaurang med plats för 140 personer, aulabar för ca 70 personer. A-rättigheter. Hotellet sköter mat- och dryckserveringen.

Mångsidig programservice med allt från husbondens jaktutflykter och laserkrig till snöskovandringar.

Restaurang

Den skickliga personalen i Siikarantas kök bereder dagligen läckra måltider som serveras på buffén. Festmåltider lyckas fint, välkommen på en smakresa till Siikaranta! Den läckra EspooMenu-menyn kan beställas på förhand åt grupper!

Inkvartering

Hotellrum och villaövernattning i en idyllisk miljö.

Hotellet har 51 dubbelrum, och i några av rummen är det möjligt att ta in en extra bädd. Alla rum är rökfria och möjligast allergenfria. Två av rummen är lämpliga för rörelsehindrade och de allmänna utrymmena har gjorts möjligast lätta att röra sig i. En del av rummen finns på andra våningen, och nås enbart via trapporna.

Husdjur är välkomna i några av rummen mot en tilläggsavgift.

Koivikko-villan kan hyras året om för semesterfirande. I övre våningen finns sovplatser för fyra personer, vid stranden finns en elbastu, brygga och båt.

Byggarbetarens verktygsmuseum på hotellets område.

Specialrummen måste reserveras i förtid. Gästerna har även tillgång till gym.

Bastur

Förtjusande bastur vid Siikajärvi-sjöns strand.

  • Tre strandbastur: två för 10 personer och en för 6 personer, en är vedbastu
  • I hotellet finns två bastur för 15-20 personer
  • En simbassäng på 16 m och bubbelpool
  • Två rum med öppen spis (varav det ena ligger i samband med basturna och det andra i närheten) max 50 personer
  • Mäkitupa-villans bastu
  • Simstrand och vintertid vak

Suurin kokoustila 130 0 0 200 0
Kesäranta 0 0 12 0 0
Mäkitupa 38 0 0 0 0
Saunat 0 25 0 0 0
Naruportintie 68, 02860 Esbo
Tel. +358 9 867 971
www.hotellisiikaranta.fi/fi/sisalto/12inenglish/


Resplan

T.ex.: isokatu 2, oulu
<< Tillbaka