Esitteet ja kartat

Voit tilata meiltä ilmaiseksi esitteitä ja karttoja. Käytä alla olevaa esitetilauslomaketta tai käy Espoon yhteispalvelupisteissä.

Espoo Guide
Espoon vapaa-ajan matkailuesite, jossa kerrotaan Espoon kohteista, tapahtumista, majoitus- ja ravintolavaihtoehdoista sekä annetaan vinkkejä kivaan tekemiseen vapaa-ajalla, niin kesällä kuin talvellakin.
Lue Espoo Guidea.

KokousEspoo - kokous- ja kongressitilat
Espoon tärkeimmät kokous- ja kongressikohteet lyhyesti esiteltyinä. Esitteessä on myös kerrottu Visit Espoon tarjoamista puolueettomista ja maksuttomista kongressipalveluista. 
Lue KokousEspoo -esitettä

Espoo for Conferences, Meetings, Incentives
Esite sinulle, joka mietit kansainvälisen kokouksen, konferenssin tai kannustematkan järjestämistä Espoossa. Vain englanninkielinen.
Lue esitettä

Espoo City Tourist Map CITY-OPAS matkailukartta - Kattavasti koko Espoo
Visit Espoo jakaa Espoo City Tourist Map CITY-OPAS matkailu- ja opaskarttaa suoraan matkailijoille ja vierailijoille. Jakelupisteinä ovat Espoon matkailu- ja yhteispalvelupisteet, lentoaseman seudullinen matkailuneuvonta ja hotellit. 

Helsinki Region Map
Helsinki Region Map - pääkaupunkiseudun matkailukartta Helsinki Region Map on Helsingin, Espoon ja Vantaan kaupunkien yhteinen matkailukartta.  Karttatietojen lisäksi kartasta löytyy tietoa palveluista, nähtävyyksistä ja majoitusmahdollisuuksista sekä pääkaupunkiseudun tiekartta. Kohdeluettelo palvelee neljällä kielellä.

Esitetilauslomake

Yhteystiedot
Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia täyttää.
Lähettäkää minulle
Espoo Guide
KokousEspoo
Conferences, Meetings, Incentives in Espoo
Espoon kartta
Helsinki Region Map
Haluan lisätietoja
Kuvavarmennus