Pikkujoulut Espoossa 2016

20 elämys- ja aktiviteetti-ideaa vuoden hauskimpii juhliiin

Musiikkia iltaan

1. The Långvik XMAS Experience 25.11.

Tyylikäs illallisbuffet, eturivin bilebändi ja kuumimmat jatkot takaavat seurueellesi vuoden onnistuneimmat bileet Långvikin kokous- ja kylpylähotellissa perjantaina 25.11.. Varatkaa myös hauskat ja rentouttavat kylpyläetkot! Bussikuljetus veloituksetta yli 30 hengen ryhmille. Musiikki-iltoja on luvassa myös LÅNGWEEKEND´N aikana 7.10.-11.12.2016: Lounge Bar & Långvik Bistro täyttyvät lounge-musiikista lauantaisin klo 19.00 alkaen. 

LUE LISÄÄ

2. Christmas Jazzia

Suomen luontokeskus Haltiassa 5.12.

Mariah Hortansin ja Mathias Sandbergin Christmas Jazz –konsertti luo rentouttavan ja jazzahtavan joulutunnelman. Konsertti huipentuu Ravintola Haltiassa järjestettävään illalliseen. Illallismenu on saanut inspiraationsa Suomen luonnosta ja sopii erinomaisesti viimeistelemään jouluisen tunnelman.

lue lisää

Kaisankodissa 10.12.

Kaisankodin perinteinen Christmas Jazz -illalliskonsertti soi 10.12. klo 19.00. Melodisen jazzahtavia joulusävelmiä tarjoaa Mariah Hortans/ Sandberg duo. Nauttikaa jazzahtavasta joulutunnelmasta ja herkullisesta ruoasta. Konsertti ja kolmen ruokalajin illallinen yhteensä 55 €/ hlö. 

lue lisää

3. Kuplia ja kimmellystä Hotelli Korpilammella

Hotelli Korpilammen kupliva ja musiikint täyteinen pikkujoulukausi käynnistyy marraskuussa. Korpilammella herkuttelette ja pidätte hauskaa niin pienellä kuin suurella seurueella. Huippuesiintyjiä pikkujoulukauden jokaisena viikonloppuna 11.11.-9.12.

LUE LISÄÄ

4. Täyden palvelun elämyspaketti Hotelli Nuuksiosta

Tulkaa vain paikalle ja nauttikaa hyvästä ruuasta ja ohjelmasta.  Valitkaa sopiva päivä ja antakaa Hotelli Nuuksion hoitaa loput. Paketit sisältävät runsaan pikkujoulu buffetin sekä elävää musiikkia: 18.11. Pasi Vainionperä band, 25.11. The Slip Overs band ja  2.12.2016 - Stand Up koomikko Mikko Vaismaa. The  Kysy myös majoitustarjouksia ryhmille. 

lue lisää

5. VIP-paketti Raskasta Joulua jättikonserttiin 17.12.

Raskasta Joulua saapuu tänäkin vuonna Metro Areenalle, pääkaupunkiseudun ja koko kiertueen huipentuma nähdään siis 17.12. lauantaina. Lavalla nähdään loistava kattaus solisteja upean bändin siivittämänä. Vip vieraana seuraatta konsertti omasta pöydästä herkullisesta menusta nauttien.

lue lisää


Ohjelmaa sisälle ja ulos


6. Pelastuspukupulikointia Eventuren kanssa

Tässä ohjelmassa heikoillekin jäille meneminen on nautinto! Ohjelmassa uiskennellaan hyisessä vedessä pelastusalan ammattilaistenkin käyttämissä pelastuspuvuissa, jotka kelluttavat ja pitävät sankarit lämpiminä. Samalla tutustutaan turvallisesti selviytymiskikkoihin ja pelastautumistapoihin ja päästään kokeilemaan niitä kerrankin aidoissa olosuhteissa. Ja jottei menisi liian vakavaksi, nautitaan kellumisesta myös huumoripitoisia tehtäviä suorittamalla.

LUE LISÄÄ

7. SampanjaJamit, Mexican HutDance tai ehkäpä sittenkin Sika Säkissä?

Viettäkää erilaiset pikkujoulut Funtimen johdolla. Tässä vain muutama ohjelmaesimerkki: Koe ilta artistina - ryhmänne tuottaa oman musiikki-cd:n, SamppanjaJamit - samppanjan salat jazzin säestyksellä), Bollywood - Intiassa kuukin on kuumempi, Noux Christmas - metsävaellus pimeässä, tounttukelluntaa pelastuspuvuissa ja joulusavusauna, Pukkia etsimässä - joulupukki ei olekaan sovitulla paikalla ja salaiset agentit ryhtyvät hommiin, Sika Säkissä - anna Funtimelle vapaat kädet antamissasi raameissa. 

Lue lisää

8. Hurma Tuotannon pikkujoulut Espoon Tallilla

Bookatkaa Hurma Tuotanto. Juhlatila Espoon Talliin mahtuu juhlimaan isompikin porukka  (yli 100 hengen ryhmät). Hurma tuo iltaanne Stand up:ia, taikuutta, tähtiartistit ja lupaavia uusia kykyjä. Juhlienne kokonaiskustannuksia voitte laskeskella helposti Hurman sivuilta löytyvällä laskurilla.

lue lisää

9. Leffaan!

Kino Tapiolassa saatte tunnelmallisen elokuvateatterin yksityiskäyttöön vain 14-18 €/hlö! Hinta sisältää toivomanne elokuvanäytöksen (myös ennakkoensi-illat!), tilavuokran ja henkilökunnan palvelut neljäksi tunniksi. Ettei nälkä yllätä, tilatkaa tarjoilut Kino Tapiolan yhteistyökumppaneiden kautta tai tuokaa itse - myös juhlajuomat saa tuoda itse yksityistilaisuuksiin! 

lue lisää

Hyvästä ruoasta nauttien

10. Lapin eksotiikkaa nuotiotulen äärellä

Kokekaa ripaus lapin eksotiikkaa Karhunpesän tunnelmallisessa "WhiteReindeer" kotaravintolassa, jossa voitte nauttia kolmen ruokalajin illallisen viinin kera, nuotiotulen äärellä. Kota sijaitsee Nuuksion poropuistossa, joten samalla voi kokeilla porojen syöttämistä kotaravintolan metsäterassilta käsin. Ennen illallista pihapiirissä voi järjestää jonkin Sea and Mountain Adventureksen hauskoista tiimitehtävistä, kuten kadonneen avaimen etsinnän.

LUE LISÄÄ

11. Pikkujoulut pihviravintola Goodwinissa - miksi ei!

Kauppakeskus Iso Omena M.E.E.T Ravintolamaailman Goodwin the Steak Housessa nautitaan Angus-härän mehevistä marmoripihvistä, hyvästä seurasta ja laatuviineistä. Intiimiin tunnelmaan sopii ravintolan erillinen 30 hengen kabinetti. Mutta niitä on vain 1, joten nopeimmat syövät hyvin tänä pikkujoulukautena.

Lue lisää

12. GLO Grill joulun makunautinnot ja yllätysesiintyjät

Glo Hotel Sellossa pääsee virittäytymään joulutunnelmaan jo hyvissä ajoin. Marras- ja joulukuun iltoina voit hemmotella itseäsi ja ryhmääsi GLO Hotel Sellossa kauden makunautinnoilla aamusta iltaan. Ohjelmalliset pikkujoulut lauantaina 26.11. ja perjantaina 2.12. Hinta 65 € / henkilö sisältäen neljän ruokalajin suositusmenun sekä jännittävän yllätysesiintyjän, jonka saat tietää vain varaajana! 

Lue lisää

13. Villa Pentryn herkulliset joulubuffat

Keskittykää herkutteluun ja seurusteluun Villa Pentryn maukkaan joulubuffetin äärellä. Menuvaihtoehtoja on useampi. Villa Pentry on kaunis ja viihtyisä ravintola vehreässä kartanomiljöössä Espoon Nuottaniemessä meren läheisyydessä.

Lue lisää


Saunomaan!


14. Mökille Nuuksioon

Viettäkää pikkujoulut ja saunailta Hawkhill Naturen tasokkailla huviloilla Nuuksiossa rauhallisessa ja inspiroivassa ympäristössä Kaitlammen rannalla. Saunan jälkeen rohkeimmat pääsevät pulahtamaan avantoon. Mökit sopivat 4-12 hengen ryhmille. Tarjolla myös monipuolisia ohjelmapaketteja ja mm. nuotioruokailuja ryhmille. Näille huviloille voi tuoda myös omat ruoat ja juomat.

Lue lisää

15. Meren rannalle upeisiin maisemiiin

Varatkaa Radissonin Blu Espoon rento ja tunnelmallinen sauna kabinetteineen tai vaikka koko saunakerros ja nauttikaa merimaisemista, lämpimistä löylyistä ja virkistävästä pulahduksesta uima-altaaseen. Juhlat järjestyvät jopa 50 henkilölle. Herkut tilaatte kätevästi Ravintola Rannasta ja saunomisen yhteyteen voitte yhdistää vaikka saunajoogaa! Ja tietysti majoitus kätevästi saman katon alta. Ja hei, hotellien lähiranta on mitä oivallisin pelastuspukupulikointiin (ks. kohta 6.)!

Lue lisää

16. Otaniemen kattojen ylle Technopolikseen

Innopoli-rakennusten ylimpien kerrosten saunatilat kutsuvat juhlijoita. Saunatiloissa nautitte löylyjen lisäksi upeista maisemista ja takkatulen lämmöstä sekä haastatte toisenne vaikkapa Sing Star -kisaan. Ravintoloiden Metropol, Sodexo ja Antell Maarin valmiit joulumenut tekevät juhlien järjestämisestä vaivatonta. Saunatiloihin voitte tuoda omat juomat.

Lue lisää

17. Savusaunaan Korpilammelle

Syksyn pimenevät illat ja savusaunan lempeät löylyt Korpilammen riihialueella tarjoavat upeat puitteet ryhmällenne pikkujoulun viettoon. Ympäristö sopii mitä erilaisimpiin ulkoaktiviteetteihin: tiimipeleihin, action track mobiiliseikkailuun tai vaikkapa lumitilanteen salliessa husky ajeluihin. Samassa pihapiirissä sijaitsee myös Joulupukin piilopirtti, jossa pukki vastaanottaa ryhmänne etukäteisvarauksesta. Illallinen tai iltapa hoituu kodassa tai mikäli kaipaatte jo sisätiloihin, kannattaa tutustua naapurissa sijaitsevan Hotelli Korpilammen illallispaketteihin (ks. kohta 3.). 

lue lisää


Taiteen ystäville


18. Akvarellikursille Gallen-Kallelan Museoon

Varatkaa ryhmällenne unohtumaton hetki suomalaisen taiteen ja monialaisen luovuuden äärellä. Akseli Gallen-Kallelan elämäntyö ihastuttaa laajuudellaan ja monipuolisuudellaan. Gallen-Kallelan Museon työpajatarjonnasta löytyy hauskaa yhdessätekemistä virkistäytymisen merkeissä. Kokeiltaa esimerkiksi akvarellikurssia ja päättäkää ilta yhteiseen illalliseen joko itse museossa tai viereisessä Cafe Tarvaspäässä.

LUE LISÄÄ

19. Taidepajat ja taidekuohut EMMAssa

Menkää virkistäytymään, kasvattamaan ryhmähenkeä ja nauttimaan yhdessäolosta oivallusten ja elämysten siivittämänä Espoon modernin taiteen museoon EMMAan. Taidepajan sisällön voi valita kahdesta eri vaihtoehdosta: Makumaisemat - Miltä taide maistuu ja Kosketus  - kokeile itse kuvanveiston tekniikoita. EMMAn Aitio juhlatilassa  voitte nauttia yhteisen illallisen taiteen keskellä.

LUE LISÄÄ

 

After Christmas


20. JoulunJatkot - pikkujoulujen korvike tammikuulle

Mikäli pikkujoulutunnelmaan on vaikeuksi virittäytyä loppuvuoden kiireiden vuoksi, aloittakaa uusi perinne Kaisankodin JoulunJatkojen merkeissä!  JoulunJatkojen hyvän mielen ohjelmatarjonta ja herkulliset ruuat tekevät päivästä onnistuneen elämyksen koko porukalle. JoulunJatkojen ohjelmaehdotus sisältää lounaan Kartanoravintolassa, lumikenkäilyä kartanon lumisissa maisemissa, ohjattua sisäliikuntaa, saunomista ja uimista ja mahdollisuus hemmotteluhoitoihin sekä tietysti illan kruunaijainen, illlallinen kartanossa.

lue lisää