Sisäinen liikenne

Sisäinen liikenne

Pääkaupunkiseudulla matkustaminen on helppoa - Helsingin, Espoon, Kauniaisten, Vantaan, Keravan, Sipoon ja Kirkkonummen joukkoliikenteessä on käytössä yhtenäinen lippujärjestelmä. Tarjolla on useita erilaisia lippuja erilaisiin matkustustarpeisiin. Joukkoliikenteestä vastaavan Helsingin seudun liikenne –kuntayhtymän (HSL:n) -sivuilta löydät eri lipputyyppien hinnat sekä joukkoliikenteen aikataulut.

www.hsl.fi

Kehärata palvelee lentokentälle menijöitä
Kehärata tarjoaa suoran junayhteyden lentoasemalle Helsingin keskustasta.

Länsimetro
Espoon sisäinen liikenne ja yhteydet Helsinkiin paranevat entisestään kun Länsimetro aloittaa toimintansa. Metro kulkee Helsingistä aina Matinkylään asti. Matka Tapiolasta tai Otaniemestä Helsinkiin taittuu muutamassa minuutissa! Länsimetron matkustajaliikenteen odotetaan avautuvan vuonna 2017.

Reittiopas

HSL:n Reittiopas-palvelun avulla voit hakea joukkoliikenteen kulkuyhteyksiä ja aikatauluja pääkaupunkiseudulla. Palvelusta löytyvät niin bussit, metrot, raitiovaunut, lähijunat kuin Suomenlinnan lautat. Reittiopas toimii ovelta-ovelle -periaatteella eli se näyttää kävelyreitit lähtöpisteestä ensimmäiselle pysäkille ja viimeiseltä pysäkiltä haluttuun päätepisteeseen sekä mahdollisiin vaihtoihin liittyvät kävelyosuudet.