Kulttuuri ja nähtävyydet

EMMAn näyttelytilat on jaettu Saastamoisen säätiön taidekokoelman sekä vaihtuvien näyttelyiden kesken. EMMAn kokoelma- ja näyttelytoiminta profiloituu kotimaiseen ja kansainväliseen modernismiin, nykytaiteeseen sekä designiin.

EMMA sijaitsee Espoon Tapiolassa Näyttelykeskus WeeGeellä. EMMA sijaitsee näyttelykeskus WeeGeellä, joka on uuteen eloon herännyt Weilin & Göös -yhtiön kirjapainotalo Tapiolassa. Teollista historiaansa rohkeasti muisteleva betoninen jättiläinen tarjoaa kävijöilleen kulttuurielämyksiä viiden erilaisen museon voimin. Ravintolaa hoitaa luomuruokaan panostava SIS.Deli + Café.

EMMAn entiseen painosaliin rakennetuista 5000 neliön näyttelytiloista puolet täyttää jatkuvasti esillä oleva Saastamoisen säätiön taidekokoelma. Toisella puolella vaihtuvat kotimaiset ja kansainväliset taidenäyttelyt. EMMAn perustana on kaksi taidekokoelmaa; EMMAn oma, entinen Espoon kaupungin kokoelma sekä Saastamoisen säätiön taidekokoelma. Lisäksi EMMAlla on useita muita lahjoitus- ja talletuskokoelmia.

EMMA tarjoaa ryhmille opastuspalveluja, esimerkiksi opastuksia näyttelyihin sekä taidepajoja aikuisille sekä lapsille. Vuosittain EMMAssa on runsaasti erilaisia tapahtumia. Ajankohtaiset tiedot EMMAn tapahtumista on EMMAn nettisivuilla.

Kokous- ja juhlatilat

EMMA tarjoaa ainutlaatuiset puitteet myös erilaisille tilaisuuksille. Tilaisuuksia varten on mahdollista varata inspiroiva taidepajatila tai vaikkapa koko näyttelytila. Kokouspäivän virkistykseksi EMMA tarjoaa erilaista ohjelmaa, mm. Taidekuohuja.

Esitteet

Tutustu EMMAn ajankohtaisiin näyttelyihin ja tapahtumiin

www.emma.museum

Yhteystiedot

Ahertajantie 5, 02100 Espoo
info@emma.museum
+358 (0)43 827 0941
Twitter
#emmamuseum
Facebook
facebook.com/emmamuseum
Instagram
#emmamuseum
www.emma.museum

Aukioloajat

ma suljettu
ti, to 11-18
ke 11-19
pe 11-19 (llmaisilta 17-19)
la-su 11-17

EMMA - Espoon modernin taiteen museo Kuvia