Hotellit

Helmi pääkaupungin kupeessa. Hanasaaresta löytyy kaikki saman katon alta – kokoustilat, hotellihuoneet, sauna ja ravintola.

Helsingin ja Espoon rajalla sijaitseva Hanasaari on ainutlaatuinen paikka, jossa yhdistyy raikas pohjoismaisuus ja kaunis saaristoluonto. Niin pienten kuin suurten tilaisuuksien vieraat nauttivat sujuvista järjestelyistä ja viihtyisistä puitteista. Kulttuuri- ja kongressikeskuksena tunnettu Hanasaari on myös täyden palvelun hotelli ja Hanasaaren omassa ravintolassa on kodikkaasti tuli takassa.

Hotelli Hanasaari

Hotelli sijaitsee keskellä upeaa saaristoluontoa, joten voit nauttia rauhasta, vaikka oletkin vain kivenheiton päässä Helsingin keskustasta.

Hotelli Hanasaaressa on 61 avaraa hotellihuonetta:

 • 30 yhden hengen huonetta
 • 20 kahden hengen huonetta
 • 11 kahden hengen huonetta, jossa lisävuodemahdollisuus

Hotelli Hanasaaressa on 61 avaraa hotellihuonetta, joista 1. ja 2. kerroksen huoneet ovat saaneet uuden upean sisustuksen kesällä 2014. Huonevarustus vaihtelee huoneesta toiseen, sillä jokainen huone on sisustettu erikseen. Sisustuksessa on huomioitu paitsi huoneen pohjapiirustus myös näköala. Tyylikkäässä ja ajattomassa designissa heijastuu talon 70-luvun henki. Hotellihuoneet, jotka vielä odottavat uutta sisustusta ovat tyyliltään valoisat ja tunnelmaltaan viileän pohjoismaiset. Näistä ylimmässä kerroksessa sijaitsevista huoneista avautuu upea merinäköala.

Kaikissa huoneissa on WIFI, tv, puhelin, minibaari, vedenkeitin, huonekohtainen jäähdytysjärjestelmä, pyyhkeet, hiustenkuivaaja ja suihku tai kylpyamme. Osassa huoneista on myös vuodesohva. Autolla saapuville Hanasaaren vieraille löytyy runsaasti maksutonta pysäköintitilaa.

Hotellihintaan sisältyvät runsas aamiaisbuffet, aamusauna ja -uinti.

Hotelli on savuton.

Hanasaarelle on myönnetty Ekokompassi-sertifikaatti.

 

Kokous- ja juhlatilat

Hanasaari on viihtyisä kokouspaikka, jossa voi verkostoitua ja nauttia ainutlaatuisesta ympäristöstä

Hanasaaressa voit järjestää 2–230 henkilön kansainväliset seminaarit, suunnittelutyöpajat, yrityksen workshop-tilaisuudet, kick-off -päivät sekä henkilöstöjuhlat ja asiakastilaisuudet ainutlaatuisessa ympäristössä, meren äärellä. Hanasaaren upea saaristoluonto tarjoaa kauniit puitteet myös juhlaillalliselle, cocktailtilaisuudelle, hääjuhlille tai muille perhejuhlille.

 • auditorio Astridin (231 hengelle) ja kongressisali Aleksiksen (100 hengelle) lisäksi yhteensä 8 kokoushuonetta
 • simultaanitulkkauslaitteisto auditoriossa ja kongressisalissa
 • mahdollisuus nettilähetyksiin auditoriosta ja kongressisalista
 • asiantunteva kongressiteknikko
 • ravintolassa yhteensä 240 paikkaa (30 henkilön kabinetti erotettavissa pääsalista); cocktailtilaisuudet jopa 380 henkilölle
 • kesäterassi merinäköalalla
 • 61 hotellihuonetta
 • saunaosasto, jossa 2 saunaa, 17 metrinen uima-allas ja takkahuoneet
 • WIFI veloituksetta koko talossa
 • maksutonta pysäköintitilaa
 • hyvät liikenneyhteydet

Kokoustiloja on yhteensä 10, jotka ovat muunneltavissa monenlaisten tarpeiden mukaan. Suurin tila on auditorio Astrid, jossa on 231 paikkaa. Kongressisali Aleksis soveltuu erilaisiin ja erityyppisiin tilaisuuksiin. Aleksis sopii hyvin myös auditorion rinnakkaistilaksi, ja se toimii erinomaisesti myös näyttelytilana.

 

Ravintola Johannes

Ravintola arkeen, kokouksiin ja juhliin

Poikkea lounaalle, joka vie sinut makumatkalle Suomen, Ruotsin ja muiden Pohjoismaiden halki. Ravintolatoimen päällikkö Kim Palhus ja hänen tiiminsä luovat uusia mielenkiintoisia menuita pohjoismaisia ruokaperinteitä kunnioittaen.

Keittiö käyttää pääasiassa sesongin tuoreita raaka-aineita ja lähialueiden tuotteita. Valikoimaan kuuluu aamiais- ja lounasbuffetti sekä à la carte -menu. Jos haluat maistaa uusimaalaisia makuja, kokeile EspooMenuta tai keittiömestarin päivän menuta.

Ravintola Johanneksen ryhmämenut sopivat niin kokousvieraille, yritysjuhliin, isomman kaveriporukan tapaamiseen kuin suvun suuriin juhliin. Tarjoilut voidaan myös räätälöidä yksilöllisesti ryhmän tarpeiden ja toiveiden mukaisesti. A-oikeudet.

Ravintolasalissa ja sen yhteydessä olevassa kabinetissa on yhteensä 240 istumapaikkaa. Kesäisin ravintolan terassilla on mukava nauttia vaikkapa virvokkeita ja ihailla ympäröivää saaristoluontoa.

Pöytävaraus kannattaa tehdä etukäteen, jotta tilaa varmasti löytyy.

Hanasaari tarjoaa Reilun kaupan tuotteita.

Sauna

Sukella Hanasaaren saunalla 70-luvun tunnelmaan. Iso uima-allas, viihtyisät oleskelutilat noin 30 vieraalle ja upea merinäkymä saaristoon luovat upeat puitteet mukavaan yhdessäoloon.

Järjestä vapaamuotoiset illanistujaiset, yrityksen virkistyspäivä tai rento tilaisuus kokousvieraillesi. Saunaosasto Reinon voi varata myös yksityiskäyttöön.

 

Hanasaaressa tehdään parhaillaan peruskorjausta. Tervetuloa uuteen, uudistettuun Hanasaareen keväällä 2017. Kyselyt ja varaukset myyntipalvelu@hanaholmen.fi 

Varaukset ja tiedustelut: myyntipalvelu@hanaholmen.fi

Ota yhteyttä

Yhteystiedot

Hanasaarenranta 5, 02100 Espoo
sales@hanaholmen.fi
+358 9 435 020
Twitter
#hanaholmen
Facebook
facebook.com/hanaholmen
Instagram
#hanaholmen
www.hanaholmen.fi

Hanasaari - Hanaholmen Kuvia