Hotellit

Viihtyisä kaupunkihotelli erinomaisten kulkuyhteyksien päässä, Espoon tuomiokirkon läheisyydessä. Huom. Hotelli Kuninkaantie lopettaa toimintansa 4.11.2016.

Majoitus

Kaikista huoneista avautuu kaunis puistonäkymä.

Hotellihuoneet

  • huoneita 68, myös 3 hh
  • huoneissa lisävuodemahdollisuus
  • 13 parvekkeellista huonetta
  • 2 sviittiä avotakalla
  • varusteina tv, kiinteä laajakaistayhteys, minibaari

Huoneita löytyy savullisille parvekkeella sekä myös savuttomille, allergikoille ja liikuntaesteisille. Saunaosasto, uima-allas. Huonehinnat sisältävät myös ilmaisen paikoituksen hotellin parkkihallissa.

Kokoustilat

Hotelli Kuninkaantie soveltuu erinomaisesti koulutus- ja kokoustilaisuuksien järjestämiseen. Auditorio 260 henkilölle, 9 erikokoista kokoustilaa 4-88 hlölle, useita ryhmätyötiloja. Kokoustiloissa laajakaistayhteys. Huoneita 68. Kaksi saunaa, uima-allas ja tunnelmallinen takkakabinetti.

Ravintola

Hotellin ravintoloissa yhteensä 260 asiakaspaikkaa. Ravintola Holvisali soveltuu hyvin esim. häiden, yritysjuhlien tai yksityistilaisuuksien pitopaikaksi 50-200 hlölle: salissa mm. esiintymislava, tanssiparketti. Ruoka- ja seurusteluravintola Midassa voi nauttia maukkaista antimista aina lounaasta yömyöhään. Midan yhteydessä kesäterassi 70 hlölle. 

Sauna

Saunaosastolla on kaksi saunaa, puku- ja peseytymistilat, 16 metrinen uima-allas sekä takkakabinetti. Saunat sopivat 8-–15 henkilön seurueille, takkakabinettiin mahtuu jopa 40 henkilöä. Catering-palvelut saunaosastolle. Takkakabinetin omalla suojaisella terassilla on mahdollisuus ulkogrillaukseen.