Aktiviteetit

Perheyritys Sea & Mountain Adventures on toiminut Nuuksiossa jo vuodesta 1994 lähtien järjestäen kokous- ja ohjelmapalveluita ympäri vuoden. Tiloissamme on aina vain yksi asiakasryhmä kerrallaan, joten oma rauha luonnon helmassa on taattu. Ruoka valmistetaan paikan päällä omasta keittiöstä puhtaita raaka-aineita ja kunnioittaen. Tarjoamme elämyksiä ja eksotiikkaa kokouksen lomaan ja virkistäytymiseen ammattitaitoisten oppaidemme johdolla. Olemme Metsähallituksen ja Suomen luontokeskus Haltian yhteistyöyrittäjä.

NUUKSION POROPUISTO 

Koe ripaus pohjoisen eksotiikkaa Nuuksion poropuistossa, jossa pääset tutustumaan suloisiin sarvipäihimme läheltä. Kesyt porot ahmivat jäkälää suoraan kädestä härkäporo Oscarin johdolla. Poroja on viisi: Oscar, Niila, Taika, Lumi ja Nella. Vietä ikimuistoinen hetki porojen seurassa, kokeile suopungin heittoa ja nauti nokipannukahvit välipalan kera tai kolmen ruokalajin illallinen tunnelmallisen kodan nuotiotulilla. 

TAKKAPOROVAELLUS

Järjestämme pienryhmille takkaporovaelluksia Nuuksion kansallispuistossa. Oscar-poro kantaa selässään pientä retkievästä ja juotavaa.  Rauhallisen patikkaretken aikana voit nauttia ympäröivästä luonnosta, kuulla tarinoita poroista ja Nuuksion luonnosta sekä eläinasukkaista. Retken päätteeksi makkaran ja/tai tikkupullan paistoa kodan nuotiotulilla.

WHITE REINDEER KOTARAVINTOLA

Tunnelmallinen lapin kota sijaitsee keskellä poropuistoa. Nauti elämyksellinen kahvihetki tai kolmen ruokalajin illallinen viinin kera nuotiotulen ja kynttilöiden loisteessa. Kodalle mahtuu max 40 henkeä kerralla ruokailemaan, kahvitukset onnistuvat isommallekin joukolle, jolloin myös metsäterassi on käytettävissä. Kahvi- tai ruokailuhetken lomassa pääset tutustumaan kesyihin poroihimme. Kodassa on A-oikeudet. Kota toimii myös oivana kokouspaikkana esim. ideointipalavereihin. Sähkömahdollisuus. Katso kotamenu tästä: http://www.nuuksiowhitereindeer.fi/images/White_Reindeer_Menu.pdf

35 km / 35 min. Helsingin keskustasta ja lentokentältä. 1,1 km Suomen luontokeskus Haltiasta Nuuksiontietä pitkin eteenpäin ja 1,5 km luontopolkua pitkin Haltiasta Haukkalammen suuntaan.

Nuuksion poropuisto ja kotaravintola White Reindeer ovat auki tilausryhmille.

RETKEILYMÖKKIEN JA POLKUPYÖRIEN VUOKRAUS

Nuuksion poropuiston kupeesta voi 28.6.–7.8.2016 välisenä aikana vuokrata pienen retkimökin. Mökit ovat vuokrattavissa aina tiistain ja sunnuntain välisenä aikana, yhdeksi tai useammaksi yöksi kerrallaan. Mökkejä on yhteensä kuusi, ja ne ovat kukin kooltaan 10 m2. Mökissä on kaksi kerrossänkyä, peitot ja tyynyt, pöytä ja tuoli. Vesipiste ja WC ovat ulkona. Lue lisää: Retkeilymökkien vuokraus (pdf-tiedosto)

Poropuistosta voi 28.6.–7.8.2016 välisenä aikana tiistaista sunnuntaihin vuokrata myös polkupyörän. Lue lisää: Polkupyörien vuokraus (pdf-tiedosto)


Julkiset kulkuyhteydet:

Lähijuna S, U, L, E Helsinki-Espoon Keskus, josta bussi no 245(A) Nuuksioon. Lähin poistumispysäkki Nuuksiontie 77 kohdalla (2 pysäkkiä Haltiasta eteenpäin).
Aikataulu: http://aikataulut.reittiopas.fi/linjat/fi/e245.html 

Pyydä tarjous yksityisvierailusta

info@NuuksioWhiteReindeer.fi

Yhteystiedot

Nuuksiontie 83, 02820 Espoo
info@NuuksioWhiteReindeer.fi
+358 9 595 550
Facebook
facebook.com/seamountainadventures
www.nuuksiowhitereindeer.fi

Aukioloajat

Nuuksion poropuiston aukioloajat yleisölle, talvikaudella 2016-2017:

Avoinna yleisölle klo 12-15 seuraavina päivinä:

10.-11.12.2016
17.-18.12.2016
26.12.2016
31.12.2016
1.1.2017
6.-8.1.2017

Pääsymaksu: 10 € lapset (4-11 v.), 25 € aikuiset, 60 € perhe (2aik.+2lasta). 

Hinta sisältää glögiä ja pipareita sekä poroille jäkälää. Matkamuistoja voi ostaa paikan päältä. 

Maksuvälineenä käy käteinen, pankkikortti ja luottokortti

Nuuksion poropuisto & White Reindeer kota Kuvia