Aktiviteetit

Piece of Forest madaltaa kynnystä metsään menemiseen. Retkillämme nautitaan luonnosta, hyvästä seurasta ja herkullisista eväistä. Tervetuloa rennolle ja helpolle retkelle Suomen toiseksi suurimpaan kaupunkiin Espooseen – tarvitset mukaan vain seikkailumielen!

Retkiä on mahdollista järjestää ympäri vuoden, mutta pääkaudet ovat toukokuusta syyskuuhun sekä joulukuusta helmikuuhun. Espoossa keskitytään luontokohteisiin, jotka ovat kävelyetäisyydellä rantaradasta ja länsimetrosta. Retket on suunnattu ryhmille, kuten matkailijoille, yrityksille, yhdistyksille, perheille ja ystäväporukoille.

Piece of Forestin retket keskittyvät kaupunkiluontoon, jota löytyy yllättävän monestakin paikasta. Metrolla metsään -retkien kohteina ovat Otaniemi ja Matinkylä. Lähijunalla luontoon -retkillä tutustutaan Espoon Keskuspuistoon ja Kauklahteen.

Perheet ovat Piece of Forestille tärkeä kohderyhmä. Halutessasi retkiin voi lisätä maksutta Muumiteeman, jolloin retkillä opetellaan Muumien kanssa erilaisia retkeilytaitoja. Muumit näkyvät myös eväissä!

Tilauksesta on myös saatavilla teemaretkiä, kuten saunaretki, taideretki, valokuvausretki, metsäsynttärit.Lisäksi on mahdollisuus myös tilata retkiä suuremmille ryhmille ja luontokohde voi olla vaikka työpaikan tai kotisi lähellä.