<< Takaisin

Nuuksion Taika

Nuuksion Taika

Tunnelmallinen Villa Paratiisi järven rannalla Nuuksiossa.

Villa Paratiisi on rakennettu 1960-luvulla ja remontoitu 2011; siinä on vanhan rakennuksen tunnelmaa nykyajan mukavuuksilla. Huvilassa on puulämmitteinen sauna ja rannassa nuotiopaikka sekä grillikatos ja metsän siimeksessä kota.

Kokous- ja juhlatilat

Kun haluat irrottautua arjesta ja etsit inspiraatiota työhön tai haluat viettää tunnelmallisen juhlan luonnon helmassa, tule Nuuksioon ja Villa Paratiisiin.

Huvilassa on tunnelmalliset tilat 15-20 henkilön tilaisuuden järjestämiseen, wlan ja muut kokousvarusteet. Sisätilojen lisäksi juhla voi levittäytyä ympäröivään luontoon; rannalle ja metsään, terassille ja kotaan.

Samassa rakennuksessa on puulämmitteinen sauna ja huvilan rannasta pääsee hyvin uimaan ja melomaan. Rannassa on nuotiopaikka ja grillikatos ja metsän siimeksestä löytyy kota nuotiolla. Huvilasta pääsee suoraan metsään ja vaeltamaan Nuuksion kansallispuiston reiteille.

Nuuksion Taika järjestää myös tarjoilut ja monipuolista ohjelmaa ympäri vuoden. Palvelut myös englannin ja saksan kielellä. Juhla voidaan mm. toteuttaa vanhojen suomalaisten perinteiden mukaan.

Majoitus

Huvilassa ja pihamökeissä on majoitustilaa 10 hengelle. Huvilasta pääsee suoraan vaeltamaan Nuuksion erämaihin. Nuuksion Taika järjestää monipuolista ohjelmaa ympäri vuoden ja vuokrattavissa on mm. kanootteja.

Ohjelmapalvelut

Vietä virkistys-, kokous- tai ikimuistettava juhlapäivä. Toteuta koko päivä luonnossa, nuotiolla ja kodassa, tai vuokraa käyttöösi Villa Paratiisi järven rannalta.

Nuuksion Taika toteuttaa ohjelmia joissa on liikkumisen iloa, metsän taikaa ja luonnon lumoa. Kulje Nuuksion ikimetsissä, nauti erämaajärvien tunnelmasta, lähde seikkailemaan tai matkusta menneeseen aikaan kansanperinne-ohjelmien myötä. Lisää päivään ripaus taikaa; tarina, hevosia tai shamaani...

Paratiisintie 115, 03300 Otalampi
Puh. 050 505 0869
nuuksiontaika.fi


Reittihaku

Esimerkki: isokatu 2, oulu
<< Takaisin