<< Takaisin

Matkusta Espooseen

Espooseen on helppo tulla. Tulit sitten omalla autolla, bussilla tai junalla. Helsingin satamat ja lähellä oleva kansainvälinen lentokenttä takaavat myös erinomaiset yhteydet lentäen ja laivalla.

Blue1 lentokone

Junalla Espooseen

Kaukoliikenteen junien pysähdyspaikka on Espoon keskuksessa. Paikallisliikenteen lähijunat pysähtyvät kaikilla Espoon asemilla. Katso tarkat pysäkkilistaukset sekä junien aikataulut VR:n kotisivuilta.

Laivalla

Espoo on Helsingin naapurissa ja vain vartin ajomatkan päässä sen kansainvälisen liikenteen satamista. Helsingin satama on Suomen vilkkain matkustajasatama. Helsingistä on hyvät laivayhteydet Tukholmaan, Tallinnaan, Pietariin, Travemündeen ja Rostockiin. Kesän sesonkiaikoina lähtöjä Tallinnaan on jopa 17 päivässä. Lisätietoja kansainvälisistä laivayhteyksistä ja satamista www.portofhelsinki.fi/matkustajille.

Lentäen

Helsinki Airport -lentoasema sijaitsee noin 20 kilometrin päässä Espoosta ja matka Espooseen kestää noin puoli tuntia. Kohteiden määrällä mitattuna Helsinki Airport on Pohjois-Euroopan johtava kaukoliikennekenttä. Aasiaan on nopeat ja suorat reittiyhteydet 12 kohteeseen päivittäin. Pohjois-Amerikan New Yorkiin ja Chicagoon lennetään myös päivittäin. Suoria lentokohteita eri puolille maailmaa on 130. Joka päivä kentältä nousee ilmaan 350 konetta, jotka lentävät  Eurooppaan ja muuhun maailmaan.

Seutulinjojen bussit 514, 535 ja 540 kulkevat lentokentän ja Espoon välillä säännöllisesti. www.finavia.fi/helsinkivantaa

Linja-autolla

Kaukoliikenteen linja-autot saapuvat Helsingin keskustan Kampissa sijaitsevalle linja-autoasemalle. Kampista on hyvät paikallisliikenneyhteydet eri puolille Espoota. Lännestä saapuvat kaukoliikenteen linja-autot pysähtyvät myös Espoon pysäkeillä.

Kaukoliikenteestä lisää www.matkahuolto.fi
Espoon paikallisliikenteestä lisää www.hsl.fi

<< Takaisin