<< Takaisin

Tilaa esitteitä

Voit tilata meiltä ilmaiseksi esitteitä ja karttoja. Käytä alla olevaa esitetilauslomaketta tai käy Espoon yhteispalvelupisteissä.

Espoo Guide 2014

Espoo Guide 
Espoon vapaa-ajan matkailuesite, jossa kerrotaan Espoon kohteista, tapahtumista, majoitus- ja ravintolavaihtoehdoista sekä annetaan vinkkejä kivaan tekemiseen vapaa-ajalla, niin kesällä kuin talvellakin.
Lue Espoo Guidea.


 

KokousEspoo 2014-2015 -esiteKokousEspoo - kokous- ja kongressitilat
Espoon tärkeimmät kokous- ja kongressikohteet lyhyesti esiteltyinä. Esitteessä on myös kerrottu Espoon Matkailun tarjoamista puolueettomista ja maksuttomista kongressipalveluista. Ilmestyy myös englanninkielisenä.
Lue KokousEspoo -esitettä

 

 

Conference Espoo 2015
Conference Espoo -esite on apu sinulle, joka mietit kansainvälisen kokouksen tai konferenssin järjestämistä Espoossa. Esitteessä kerrotaan mm. Visit Espoo maksuttomista palveluista kongressijärjestäjille. Vain englanninkielinen.
Lue Conference Espoo -esitettä

 

Espoo City Map

Espoo City Tourist Map CITY-OPAS matkailukartta 2014 - Kattavasti koko Espoo
Espoon Matkailu Oy jakaa Espoo City Tourist Map CITY-OPAS matkailu- ja opaskarttaa suoraan matkailijoille ja vierailijoille. Jakelupisteinä ovat Espoon matkailu- ja yhteispalvelupisteet, lentoaseman seudullinen matkailuneuvonta ja hotellit. 

 

 

 

Tapiola Leppävaara Map

Tapiola & Leppävaara
Lataa kartta pdf-muodossa

 

 

 
Helsinki Region Map

Helsinki Region Map 2014 - pääkaupunkiseudun matkailukartta Helsinki Region Map on Helsingin, Espoon ja Vantaan kaupunkien yhteinen matkailukartta.  Karttatietojen lisäksi kartasta löytyy tietoa palveluista, nähtävyyksistä ja majoitusmahdollisuuksista sekä pääkaupunkiseudun tiekartta. Kohdeluettelo palvelee neljällä kielellä.

 

 

 

Esitetilauslomake

Tällä lomakkeella voit tilata esitteitä ja karttoja kotiisi tai työpaikallesi veloituksetta.

Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia täyttää.

Lähettäkää minulle:

Espoo Guide

KokousEspoo
kpl
kpl
kpl

Haluan lisätietoa:


<< Takaisin