<< Takaisin
 

Matkusta Espoossa

Näe ja koe Espoo pyöräillen

Espoossa on helppo liikkua paikasta toiseen. Julkisten liikennevälineiden lisäksi voit vuokrata auton tai polkupyörän. Erilaisen näkökulman Espooseen saat mereltä käsin risteilyllä tai saaristoveneen kyydissä.

Espoon sisäinen liikenne

Espoossa ja pääkaupunkiseudulla matkustaminen on helppoa, koska Helsingin, Espoon, Kauniaisten, Vantaan, Keravan, Kirkkonummen ja Sipoon joukkoliikenteessä on käytössä yhtenäinen lippujärjestelmä. Tarjolla on useita erilaisia lippuja erilaisiin matkustustarpeisiin. Aikuisten ja lasten kertaliput voi ostaa kätevimmin lipunmyyntiautomaatista. Alle 7-vuotiaat lapset ja lastenvaunujen kanssa liikkuva aikuinen voivat matkustaa ilmaiseksi.

Joukkoliikenteestä vastaavan Helsingin seudun liikenne –kuntayhtymän (HSL:n) -sivuilta löydät eri lipputyyppien hinnat sekä joukkoliikenteen aikataulut. www.hsl.fi

Reittiopas

HSL:n Reittiopas-palvelun avulla voit hakea joukkoliikenteen kulkuyhteyksiä ja aikatauluja pääkaupunkiseudulla. Palvelusta löytyvät niin bussit, metrot, raitiovaunut, lähijunat kuin Suomenlinnan lautat. Reittiopas toimii ovelta-ovelle -periaatteella eli se näyttää kävelyreitit lähtöpisteestä ensimmäiselle pysäkille ja viimeiseltä pysäkiltä haluttuun päätepisteeseen sekä mahdollisiin vaihtoihin liittyvät kävelyosuudet. www.reittiopas.fi

Saaristoveneet

Saaristoveneet Espoon ulkoilusaariin liikennöivät kesä-syyskuun välisenä aikana. Kesän 2014 aikataulut ja reitit julkaistaan keväällä tällä sivustolla. Saaristoveneiden aikataulut.

 

<< Takaisin