<< Takaisin

Vesipuisto Serena

Vesipuisto Serena

Pohjoismaiden suurin aina lämmin vesipuisto.

Allasalueella on 2000 m2 lämmitettyä vesipintaa: terassialtaita, porealtaita, vesiliukumäkiä, lasten altaat ja mahtava aaltoallas. 140-metrisessä Villivirrassa on niin kosken kuohuja kuin suvantojakin. Hurjapäiden mieleen on Black Hole -putkiliukumäki valo-, kuva- ja äänitehostein.

Kesällä vesipintaa on jopa 3000 m2; auringon alla ovat mattoliu'ut, rengasjoet, Kuolleen Meren allas, monet vesiliu'ut ja suosittu liaanitorni. Makoisat löylyt saa jännittävässä, kallioon louhitussa saunaluolastossa.

Talviaikaan vauhtia tarjoaa myös täyden palvelun laskettelukeskus Serena Ski.

Tarkista aukioloajat Serenan nettisivuilta.

MCC Rinneautorata

Alueella on myös rinneautoilurata, jossa hissi kuljettaa auton ja ajajan rinnettä ylös ja alas tullaan vauhdikkaasti ohjaten autoa mutkaista rataa pitkin (ainoastaan tilauksesta ja etukäteen varattuna).

Kokous- ja juhlatilat

Serenan tilausravintola Luolamies järjestää unohtumattomia juhla- ja teematilaisuuksia kaiken kokoisille ryhmille. Syntymäpäiväjuhlat, Luola-ajan juhlat, Karibia Nights, Tukkilaisiltamat ja kota-illalliset aidossa Lapin kodassa ja hirsikatoksella Serenalammella.

Tilausravintola Luolamies myös kokouskäyttöön (max. 150 henkilöä). Kokoustilat 60 henkilölle. Yhdistä kokoukseen ikimuistoisia elämysaktiviteetteja aina mönkijä-ajoista vaijeriliukuun, rinneautoilusta vesipuistokisailuun.

Tilausravintolatiloissa A-oikeudet. Serena hoitaa ruoka- ja juomatarjoilut. Tarvittaessa koko vesipuiston voidaan järjestää yksityiskäyttöön.

Ravintola

Kun nälkä yllättää vesipedot ja itsensä hemmottelijat, luolaravintola Granina tarjoaa herkulliset ruoka-annokset, virvokkeet sekä pikkulämpimät.

Valinnanvaraa löytyy. Janon sammuttavat virvokkeet, kuumat juomat tai huurteiset tuopit. Vesipuiston puolella palvelee terassibaari, josta löytyy ensiapua pikkunälkään sekä janoon. Kesäkaudella avautuvat myös ulkoallasalueen grillit sekä jäätelökioski.

Graninaan voit tulla nauttimaan ruokailusta uimisen ohessa vaikka uima-asussa.

Sauna

Perinteinen sauna ja turkkilainen sauna. Saunoissa tilaa 60 hengelle. Koko saunaosaston voi varata yksityistilaisuuksiin vesipuiston aukioloaikojen ulkopuolella.

Tornimäentie 10, 02970 Espoo
Puh. 09 8870 550
www.serena.fi


Reittihaku

Esimerkki: isokatu 2, oulu
<< Takaisin