<< Takaisin

Fillaroiden Espoossa

Espoossa on useita pyöräilyreittejä - yhteensä lähes 600 kilometria. Kunnon kohotus sujuu kuin huomaamatta, kun voit samalla retkellä tutustua museoihin, kulttuurikohteisiin, poiketa uimarannalle tai pysähtyä nauttimaan kesäyön auringonlaskusta.

Pääkaupunkiseudun pyöräilykarttoja saat esimerkiksi matkailuneuvonnastamme.

Pyöräilyreitit

Nyt voit pitää päiväkirjaa pyöräilysuorituksistasi, jakaa reittisi muiden kanssa ja seurata pyöräilyvinkkejä! Pyöräileminen on hauskaa, jaa se mobiilisti ystävien ja muiden kanssa. Kun olet tutustunut meidän reitteihin, löydä omat suosikkisi ja kerro ne meille joko Facebookissa tai Sports Trackerin sivuilla.

Alla olevista linkeistä pääset tutustumaan Sports Tracker- palveluun ja seuraamaan Espoon Matkailun luomia reittejä ja kesän uusia pyöräretkiä. Luomalla oman profiilisi, voit ajaa omat reittisi ja jakaa ne meidän ja muiden kanssa. Toki voit myös tulostaa kartat taskuusi ja mennä ulos tutkimaan Espoon maisemia seuraavien reittien parissa:

 • Visit Espoo Kulttuuri
  Reitti alkaa Tapiolan keskustornilta ja jatkuu Otaniemen Otarantaan sekä Keilalahdelle ohi Koneen ja Nokian pääkonttoreiden. Tapiolaan palatessa voi poiketa Kino Tapiolaan ja nähdä Tapiolan kirkon. Reitin pituus 7,2 km ja ajoaika 35–40 min.

 • Visit Espoo Meri
  Kauniita maisemia, huikeita näköaloja, uimarantoja ja mahdollisuus hypätä reittiveneen kyytiin Haukilahdesta tai Mellsteninrannasta. Turvallinen reitti, joka sopii hyvin myös lapsille. Reitin pituus 9 km ja ajoaika 40 min.

 • Visit Espoo Luonto
  Matkan varrella Pirttimäen ulkoilualueella voi pysähtyä kahvilaan tai paistamaan makkaraa. Myllyjärvessä voi pulahtaa uimaan. Bodomjärven päässä on Kartanokylpylä Kaisankoti. Reitti päättyy idylliselle Bembölen kahvituvalle. Reitin pituus 17,5 km ja ajoaika n. 1h 15min.

 • Visit Espoo Kunto
  Pidempi ja haastavampi reitti, mutta samalla nautinnollista pyöräilymaastoa Kuninkaantien mutkittelevia asvalttiteitä ja Rantaraitin hiekkapolkuja pitkin. Rantaraitin varrella upeita maisemia sekä viihtyisiä kesäkahviloita ja uimarantoja, reitin varrella voit tutustua myös Espoon tuomiokirkkoon sekä Espoonkartanoon. Reitin pituus 53 km ja ajoaika n. 3 h.
 • Visit Espoo Goes Helsinki
  Merellinen reitti Espoosta Helsinkiin ja takaisin! Reitin voit aloittaa Green Bike-pyörävuokraamosta (Bulevardi 32). Tämän lisäksi muita hyviä aloituspisteitä Klaus K, Stockmann, Keilaniemi, Meilahti... Erittäin kauniit maisemat ja hyvät pyörätiet koko reitillä! Reitin pituus n. 20 km ja ajoaika n. 1h 15 min.

Jos et omista pyörää, aloita pyörämatkasi seuraavista vuokraamoista Espoossa:

 • Oittaan ulkoilukeskus, Kunnarlantie 33-39
  Puh. 020 734 2440
 • Espoontorin pyörä, Kamreerintie 7, 02770 Espoo (Espoon keskus)
  Puh. 09 859 3008

Kesäisin polkupyöriä voit myös vuokrata/lainata Espoossa sijaitsevista hotelleista.

<< Takaisin