<< Takaisin

Green Window

Green Window

Nuuksion kansallispuistossa näet ja koet jylhää suomalaista luontoa pääkaupunkiseudulla nauttien rauhasta ja hiljaisuudesta.

Green Window Oy on toiminut vuodesta 2002 ympärivuotisesti suoraan kansallispuistossa, jossa tilausravintola Metsätähti, majoitus-, juhla- ja kokoustila sekä savu-, puu- ja sähkösauna metsälammen rannalla tarjoavat kauniit ja rauhalliset puitteet niin yksityis- kuin yritystilaisuuksillekin.

Ohjelmapalvelut ovat myös asiakkaiden käytössä.

Kokous- ja juhlatilat

Kokousta puukodassa tai metsähotellissa, lounasta nuotiolla. Viisi kokoustilavaihtoehtoa ja tilat yhteensä 175 henkilölle Nuuksion kansallispuistossa. Täyden palvelun paketit ryhmille kokousten, tilaisuuksien, juhlien, virkistyspäivien, retkien ja rentoutumisen yhteydessä.

Kattilan kota ja torppa
1800 -luvun torppa Nuuksion kansallispuistossa. Kattilan laajaa piha-aluetta Nuuksion kansallispuistossa ympäröivät punamultaiset rakennukset muodostaen vanhanajan maalaismiljöön aittoineen. Pihalta avautuu näkymä laaksoon, ranta on sadan metrin päässä. Yli 100-vuotias idyllinen torppa avotakkoineen toimii 2 - 30 hengen ryhmille niin ruokailu-, kokous- kuin juhlatarkoituksissakin.

3 -tulisijan hirsikota
Kallion kupeessa metsän keskellä kolmen tulisijan hirsikota. Tulien loimussa on helppo viihtyä ja viettää mieleenpainuvia hetkiä pöytien ääressä istuskellen. Tila muuntuu 2 - 70 hengen juhliin, kokouksiin ja tilaisuuksiin.

Metsätähti
Kokous- ja juhlatiloina lisäksi metsähotelli Metsätähti tilausravintoloineen sekä majoituspalveluineen. Metsätähti on 1930-luvun funkkistalo Nuuksion kansallispuistossa lampi- ja laaksomaisemissa.  Vuokrattavissa myös huvila, jossa majoitustilat 16 hengelle, juhla- ja kokoustilat 35 hengelle sekä rantasauna ja nuotiokehä.

Ravintola

Tilausravintola toimii Nuuksion kansallispuiston Kattilassa kauniissa 1930-luvun funkkistalossa lampi- ja laaksomaisemien ääressä. Erikoisuutena on kaunis ja maukas suomalainen ruoka.

Majoitus

Majoitus 2 - 32 hengelle laakso- ja lampimaisemien ääressä.

Metsähotelli Metsätähdessä on majoitustilaa 16 hengelle 7 huoneessa. Vuokrattavissa myös huvila, jossa majoitustilat 16 hengelle, kokoustilat 35 hengelle sekä rantasauna ja nuotiokehä. Alakerran saunatiloissa voit kylpeä puoliympyränmuotoisessa löylyhuoneessa.

Sauna

Savu- ja sähkösaunat sekä perinteinen puusauna luonnonrauhassa metsälammen rannalla Nuuksion kansallispuistossa. Saunojien käytössä takkahuone sekä saunojen terassi- ja laiturialueet.

Virkisty pulahtamalla lampeen - talvella myös avantouintia!

Kattilantie 426, 02820 Espoo
Puh. 09 8552 559
greenwindow.fi/


Reittihaku

Esimerkki: isokatu 2, oulu
<< Takaisin