Hotell

Hanaholmen är en pärla nära huvudstaden. Här finns allt under ett och samma tak – hotell, restaurang, bastu- och konferensutrymmen.

Hanaholmen är en unik plats vid gränsen av Helsingfors och Esbo. Här kombineras det nordiskt fräscha med en vacker skärgårdsnatur. Besökare av såväl större som mindre evenemang njuter av smidiga arrangemang i en trivsam miljö. Hanaholmen är inte bara känd som kultur- och kongresscenter utan här finns även ett hotell och i den egna restaurangen sprakar det hemtrevligt från brasan.

 

Hotell Hanaholmen

Hotellet bjuder på en härlig skärgårdsnatur. Här på vår holme njuter du av lugn och ro samtidigt som du befinner dig endast ett stenkast från staden.

Hotell Hanaholmen har 61 hotellrum:

 • 30 enkelrum
 • 20 dubbelrum
 • 11 dubbelrum, med möjlighet till extrabädd

Hotell Hanaholmen har sammanlagt 61 rymliga hotellrum. Hotellrummen på första och andra våningen har fått ny inredning sommaren 2014. Varje rum är individuellt inrett och utrustningen varierar från rum till rum. I inredningen har man beaktat såväl rummets bottenplan som utsikten. Den stiliga och tidlösa designen bildar en helhet som speglar husets 70-talsanda. Hotellrummen, som ännu väntar på att få ny inredning är till stilen ljusa och nordiskt svala. Från dessa rum, som ligger på den tredje och översta våningen, öppnar sig en underbar utsikt över havet.

Rummen är utrustade med WIFI, teve, telefon, minibar, vattenkokare, rumsanpassat kylsystem, handdukar, hårtork och dusch eller badkar. I en del rum finns det en bäddsoffa. För våra bilburna gäster finns det gott om avgiftsfria parkeringsplatser.

En riklig frukostbuffé samt morgonbastu med pool ingår i rumspriset.

Vårt hotell är rökfritt.

Hanaholmen har tilldelats Ekokompassen-certifikat.

 

Mötes- och festutrymmen

Hanaholmen är en trivsam mötesplats, där man kan nätverka i och njuta av en unik omgivning vid havet.

På Hanaholmen finns det utrymmen för 2– 230 personer som lämpar sig för allt från konferenser, seminarier och möten till workshops, planeringsdagar, kick-off-dagar, företagsfester och kundtillställningar. Hanaholmens unika skärgårdsmiljö passar också för festmiddagar, cocktailtillställningar, bröllopsfester och andra familjefester.

 • auditoriet Astrid, kongressalen Aleksis och 8 mötesrum
 • anläggningar för simultantolkning i auditoriet och kongressalen
 • möjlighet till webbsändning från auditoriet och kongressalen
 • en kunnig tekniker
 • restaurang med sammanlagt 240 platser eller cocktailmottagning för upp till 380 personer. Ett kabinett för 30 personer kan avskiljas från restaurangen
 • sommarterrass med havsutsikt
 • 61 hotellrum
 • bastuavdelning med två bastur, en 17-meters simbassäng och ett brasrum
 • avgiftsfri WIFI i hela huset
 • gratis parkering

Vi har 10 mötesrum, som är lätta att dela upp eller göra större allt efter dina behov och önskemål. Det största konferensrummet är auditoriet Astrid med 231 platser. I kongressalen Aleksis kan du arrangera konferenser av olika storlek. Aleksis kan användas parallellt med auditoriet eller utnyttjas som pressrum eller utställningslokal.

 

Restaurang Johannes

En restaurang för vardag, möten och fest

Titta in på lunch som tar dig på en smakresa genom Finland, Sverige och övriga Norden. För restaurangmenyerna står restaurangchef Kim Palhus och hans team. Tillsammans skapar de nya spännande rätter samtidigt som de beaktar nordiska mattraditioner.

Vårt kök väljer främst säsongens färska råvaror och produkter som är närproducerade. I vårt utbud ingår frukost- och lunchbuffé och à la carte. För dig som vill smaka på nyländska smaker rekommenderar vi EsboMenyn eller köksmästarens meny för dagen.

Restaurang Johannes menyer för grupper är anpassade för bl.a. konferenser, företagsfester, större sammankomster och släktfester. Serveringen kan varieras och skräddarsys enligt önskemål. A-rättigheter.

Restaurangen inklusive det intilliggande kabinettet rymmer totalt 240 platser. På sommaren kan man njuta av svalkande drycker på terrassen och njuta av den omkringliggande skärgårdsnaturen.

Vi rekommenderar att boka bord i förväg, så att det säkert finns lediga platser.

Hanaholmen använder Rättvisemärkta produkter.

Bastu

Dyk in i 70-talet med ett bastubad på Hanaholmen. Stor pool, trivsamma gemensamma utrymmen för ca 30 gäster och en underbar utsikt mot havet skapar en härlig helhet för trevlig samvaro.

Hos oss ordnar du t.ex. inofficiella kvällssitsar, företagets rekreationsdagar eller avkopplande tillställningar för dina mötesgäster. Du kan också boka bastuavdelningen Reino privat.


Hanaholmens grundrenovering har börjats. Välkommen till det förnyade Hanaholmen på våren 2017. 
Vi tar redan nu emot förfrågningar och bokningar bokning@hanaholmen.fi

 

Bokningar och förfrågningar: bokning@hanaholmen.fi

Ta kontakt

Kontaktinformation

Hanasaarenranta 5, 02100 Espoo
sales@hanaholmen.fi
+358 9 435 020
Twitter
#hanaholmen
Facebook
facebook.com/hanaholmen
Instagram
#hanaholmen
www.hanaholmen.fi/sv

Hanasaari - Hanaholmen Bilder