Restauranger

Titta in på lunch som tar dig på en smakresa genom Finland, Sverige och övriga Norden. Restaurang Johannes erbjuder en inspirerande omgivning för såväl mat som samvaro. Köket kombinerar nya spännande rätter med nordiska mattraditioner och väljer främst ekologiska, säsongsfärska råvaror och produkter. Restaurangen lämpar sig utmärkt för såväl vardag, möten som fest. Restaurangen rymmer totalt 240 platser. Det intilliggande kabinettet kan skärmas av till en lugn privat del för upp till 30 personer.

Vårt kök väljer främst säsongens färska råvaror och produkter som är närproducerade. I vårt utbud ingår frukost- och lunchbuffé och à la carte. För dig som vill smaka på nyländska smaker rekommenderar vi EsboMenyn eller köksmästarens meny för dagen.

 Restaurang Johannes menyer för grupper är anpassade för bl.a. konferenser, företagsfester, större sammankomster och släktfester. Serveringen kan varieras och skräddarsys enligt önskemål.
 
Hanaholmens och Restaurang Johannes grundrenovering har börjats. Välkommen till det förnyade Hanaholmen på våren 2017. Vi tar redan nu emot förfrågningar och bokningar bokning@hanaholmen.fi 

Kontaktinformation

Hanasaari, Hanasaarenranta 5, 02100 Espoo
sales@hanaholmen.fi
+358 (0)9 435 +358 (0)20
www.hanaholmen.fi