Hyppää pääsisältöön

Tervetuloa Espooseen!


Espoo on luonnon, elämysten ja innovaatioiden kaupunki - Suomen toiseksi suurin kaupunki ja kuin Suomi pienoiskoossa.

Espoossa olet luontoelämyksien äärellä ja kuitenkin aivan Helsingin sykkeen vieressä. Espoossa on 58 kilometriä merenrantaa, 95 järveä, 165 saarta, 600 kilometriä pyöräilyreittejä, 200 kilometriä latuja sekä luonnonkaunis Espoon Rantaraitti ja Nuuksion kansallispuisto.

Syyslomat ovat aivan nurkan takana! Espoossa riittää koettavaa ja nähtävää maalta merelle ja metsästä museoon. Katso syysloman tapahtumat Visit Espoon tapahtumakalenterista. Myös metroreitin varrelta löytyy monen monta mielenkiintoista kohdetta.
 

Ihminen makaa riippumatossa kädet niskan takana ja katselee merelle.
Kuva: Marjaana Tasala

Etelässä nautit saariston ja rannikon lumosta. Kun jatkat pohjoiseen, Espoo hurmaa järvillään, maalaismaisemillaan ja kartanoillaan. Pohjois-Espoossa koet erämaatunnelmaa jylhässä Nuuksion kansallispuistossa. Luonnosta voi Espoossa nauttia elämyksellisten aktiviteettien parissa: esimerkiksi rauhallisesti metsissä tai rannoilla vaellellen, fatbikella metsäpolkuja koluten tai tyrskyveneen kyydissä ja wake-boardilla hurjastellen.

Otaniemen ja Keilaniemen alue on busineksen, innovaatioiden, tutkimuksen ja tieteen keskus, jossa Startup-maailma, investorit ja kansainväliset yritykset kohtaavat elävällä Aalto-yliopiston kampuksella ja sen tuntumassa. Espoossa sijaitsee suuri osa Suomen pörssiyrityksistä.

Espoossa myös kehitetään koko ajan monimuotoista ja esteetöntä matkailua ja palveluja.

Pääkuva: Marjaana Tasala

Viihdy Espoossa

Tapahtumia Espoossa

Mitä tekisi tänään, entä huomenna? Tapahtuuko syyslomalla Espoossa jotain tai millaista tekemistä keksisi Nuuksiossa? Tsekkaa Espoon ja lähialueiden tapahtumat Tapahtumakalenterista! Visit Espoon tapahtumakalenteri kertoo sinulle parhaat ajankohtaiset tapahtumat Espoossa ja lähialueilla Kirkkonummella, Vihdissä ja Kauniaisissa!