Päivitetty 2.4.

Aktiviteetti-ideoita ja kivaa tekemistä kotisohville

Suomen hallitus on päättänyt poikkeuksellisista, käytännössä kaikkien kansalaisten arkeen vaikuttavista rajoitustoimenpiteistä koronavirusepidemian hillitsemiseksi. Espoossa seurataan valtioneuvoston linjauksia poikkeustilanteessa.

Vaikka suurin osa vierailukohteista on tilapäisesti suljettu, löytyy Espoosta ja lähialueilta paljon vaihtoehtoista tekemistä ja moni kohde onkin kantanut aktiviteettitalkoissa kortensa kekoon! Alla kooste, jota päivitetään säännöllisesti uusien aktiviteettien ja palveluiden osalta sekä mahdolliset uudet rajoitustoimet huomioiden. 

Huomioithan, että visitespoo.fi:n tiedot palveluntarjoajien aukioloajoista ja palveluista eivät välttämättä ole ajan tasalla - suosittelemme vierailemaan tahojen omilla verkkosivuilla. 

VIRTUAALISET TAPAHTUMAT

Kurkkaa Visit Espoon tapahtumakalenterin virtuaalitapahtumat kooste ja osallistu tapahtumiin kotisohvalta! 

Huomioithan, että muilta osion visitespoo.fi:n tapahtumakalenteri ei ole ajan tasalla toistaiseksi. Pahoittelemme tästä johtuvia virheitä tapahtumakalenterissamme. Yleisötilaisuuksien ja tapahtumien muuttuneet tapahtumatiedot kannattaakin tarkistaa tapahtumien omilta nettisivuilta. 

NUUKSION ALUEEN PALVELUT

KULTTUURIELÄMYKSIÄ

URHEILU JA MUUT AKTIVITEETIT

Lahjakortit sekä ravintoloiden ja kahviloiden take away ja kotiinkuljetuspalvelut

Voit halutessasi myös tukea paikallista yrittäjää tänä haasteellisena aikana ostamalla vaikkapa lahjakortin synttärisankarille, vastavalmistuneelle tai itselle myöhempää käyttöä varten. Tai entäpä jos tilaisitkin tänään lounaaan suoraan kotiovelle? Useat ravintolat ja kahvilat ovat siirtyneetkin ruoan kotiinkuljetuksiin ja takeaway annosten tarjoamiseen asiakkailleen. Tutustua vaihtoehtoihin Tuetaan paikallista sivultamme.

Espoosta löytyy myös monia pienpanimoita (mm. Fat Lizard, Espoon Oman Panimo, Olarin Panimo), joiden panimokaupat palvelevat hyvien oluiden ystäviä. Fat Lizardin panimokauppa on auki ke-pe klo 12-18. Tilauksen voi tehdä netistä ja noutaa kaupan luukulta!

LÄHELLÄ ESPOOTA

Katso myös avoinna olevat kohteet, toimivat palvelut ja aktiviteettivinkit ihanassa luontonaapurissa Vihdissä

Koronavirus (Covid-19): Tietoa vierailijoille -tiedote kertoo yleisohjeita poikkeusolosuhteissa