Siirry sisältöön

Päivitetty 28.5.2021

Poikkeusajan avoinna olevat palvelut Espoossa ja lähialueilla

Mies wake boardaamassa Laguunilla kelluva vesipuisto taustalla

Huom! Koko Uudellamaan alueella on tiukentuneita toimia ja rajoituksia epidemian hillitsemiseksi. Pyrimme informoimaan avoinna olevista kohteista ja palveluista, joita voi rajoitusten puitteissa kokea turvallisesti. Muistetaanhan yhdessä myös noudattaa vallitsevia ohjeistuksia.

Alla kooste Espoon ja lähialueiden avoinna olevista käyntikohteista, jota päivitetään säännöllisesti aktiviteettien ja palveluiden osalta sekä mahdolliset uudet rajoitustoimet huomioiden. Kaikki palveluntarjoajat ovat sitoutuneet noudattamaan Suomen hallituksen ja terveysviranomaisten antamia ohjeita ja ensisijaisena tavoitteena onkin, että jokainen voi vierailla eri kohteissa sekä nauttia palveluista turvallisesti. 

Katso myös vinkkejä palveluihin ja käyntikohteisiin verkkosivuiltamme ja teemasivuiltamme vinkkejä lapsiperheille, Nuuksion sekä meri ja saaristo alueiden palveluihin! Turvallisesti koettavia tapahtumia löydät tapahtumakalenteristamme.
Huomioithan, että visitespoo.fi:n tiedot palveluntarjoajien aukioloajoista ja palveluista eivät välttämättä ole heti ajan tasalla - suosittelemme vierailemaan tahojen omilla verkkosivuilla. 

Avoinna olevat palvelut Espoossa ja lähialueilla 2021

Hotellit

Mökit ja huvilat

Erikoismajoitukset

Ravintolat ja muut ravitsemusliikkeet saavat jälleen avata ovensa

Ravintolat ovat avoinna rajoitetusti. Tässä muutamia alueen ravintoloita, joissa pääset nauttimaan maukkaita annoksia! Laajempi listaus Espoon ja lähialueiden ravintolatarjonnasta verkkosivuillamme.

Espoosta löytyy myös monia pienpanimoita (mm. Fat Lizard, Espoon Oman Panimo, Olarin Panimo), joiden panimokaupat palvelevat hyvien oluiden ystäviä. Fat Lizardin panimokauppa on auki ke-pe klo 12-18. Tilauksen voi tehdä netistä ja noutaa kaupan luukulta!

Urheilu ja muut aktiviteetit

Ulkoillessa ja ulkona liikkuessa tulee muistaa annetut suositukset, kuten parin metrin etäisyyden pitäminen muihin. Retkipaikan blogi "Näin retkeilet koronavirusepidemian aikana" sekä Suomen Ladun julkaisema etiketti koronapandemian aikaiseen ulkoiluun antavat hyviä vinkkejä vastuulliseen liikkumiseen. Tutustu Espoon monipuolisiin ohjelmapalvelu- ja aktiviteettitarjontaan verkkosivuillamme.
Alla vinkkejä ajankohtaisiin aktiviteettipalveluihin:

Kulttuurielämyksiä

Suomen hallituksen linjauksen mukaisesti julkisia palveluita, kuten museot ovat toistaiseksi suljettuina. Voit kokea kulttuurielämyksiä virtuaalisesti tai vaikkapa yksityisvierailun varaamalla.
Tutustu tarkemmin koe kulttuuria virtuaalisesti sivustollamme monipuoliseen kulttuuritarjontaan!

Nuuksion alueen palvelut

Nuuksion alueen palveluihin pääset tutustumaan ajantasaisesti Nuuksio -teemasivullamme. Nuuksiossa vieraillessa kannattaa tarkistaa parkkitilanne etukäteen Parkkihaukka -palvelusta sekä julkisilla liikuessa reittisuositus nuuksioon.fi -palvelusta.

Virtuaaliset elämykset

Kurkkaa Visit Espoon tapahtumakalenterin virtuaalitapahtumat kooste ja osallistu tapahtumiin kotisohvalta! 

Huomioithan, että muilta osin visitespoo.fi:n tapahtumakalenteri ei ole vielä täysin ajan tasalla. Pahoittelemme tästä johtuvia virheitä tapahtumakalenterissamme. Yleisötilaisuuksien ja tapahtumien muuttuneet tapahtumatiedot kannattaakin tarkistaa tapahtumien omilta nettisivuilta.

Tiesitkö, että moneen kohteeseen pääsee myös virtuaalikierrokselle? Tsekkaa ainakin seuraavat, jos mietit, mitä tekisit tilanteen taas normalisoituessa:

Lahjakortit

Voit halutessasi tukea paikallista yrittäjää tänä haasteellisena aikana ostamalla vaikkapa lahjakortin synttärisankarille, vastavalmistuneelle tai itselle myöhempää käyttöä varten. Voit tutustua vaihtoehtoihin Tuetaan paikallista -sivullamme.

Lähellä Espoota

Katso myös avoinna olevat kohteet, toimivat palvelut ja aktiviteettivinkit ihanassa luontonaapurissa Vihdissä

Tutustu lisäksi kuuteen vinkkiin virkistävistä kevätretkistä upeissa Kirkkonummen maastoissa!

Covid-19 Info matkailijoille

Koronavirus (Covid-19): Tietoa vierailijoille -tiedote kertoo yleisohjeita poikkeusolosuhteissa