Pikkujoulut Espoossa 2016

20 elämys- ja aktiviteetti-ideaa vuoden hauskimpii juhliiin

Pikkujoulut edessä, järjestelyvastuu painaa hartioita eikä yhtään ideaa mielessä? Ei hätää! Espoon ja lähialueen kokous- ja tapahtumatalot sekä ohjelmapalveluyritykset tarjoavat pikkujoulujuhlintaan monipuolista ohjelmaa, joista olemme koonneet vinkkilistan avuksesi.

Ohjelmaa sisälle ja ulos


1. Kadonneen lahjasäkin metsästystä tai pelastuspukupulikointia Eventuren kanssa

Tervetuloglögit Yli-Takkulan tuvan lämmössä, leppoinen Kadonneen lahjasäkin metsästys Yli-Takkulan tilan pihapiirissä, pikkujoulusauna ja ihana illallinen. Käy videokierroksella Eventuren Yli-Takkulan tilalla. Jos kaipaatte jotain menevämpää, varatkaa suosittu pelastuspukupulikointi, joka ei jätä ketään kuivaksi! Ohjelmassa uiskennellaan hyisessä vedessä pelastusalan ammattilaistenkin käyttämissä pelastuspuvuissa, jotka kelluttavat ja pitävät sankarit lämpiminä. Samalla pääsee tutustumaan turvallisesti erilaisiin selviytymiskikkoihin ja pelastautumistapoihin, ja kerrankin aidoissa olosuhteissa. Ja jottei menisi liian vakavaksi, kellumisesta nautitaan myös huumoripitoisia tehtäviä suorittamalla. 

LUE LISÄÄ


2. SampanjaJamit, Mexican HutDance tai ehkäpä sittenkin Sika Säkissä?

Jos juhlien suunnittelu aiheuttaa vain hikikarpaloita otsalle tai aika ei riitä kaikkeen, anna Funtimelle vapaat kädet juhlienne suunnitteluun. Näin pääsette koko porukka rentoutumaan eikä kenenkään tarvitse toimia seremoniamestarina. Tilatkaa siis Sika Säkissä! Tai varatkaa jokin Funtimen valmiista ohjelmapaketeista. Tässä muutama esimerkki: Koe ilta artistina - ryhmänne tuottaa oman musiikki-cd:n, SamppanjaJamit - samppanjan salat jazzin säestyksellä), Bollywood - Intiassa kuukin on kuumempi, Noux Christmas - metsävaellus pimeässä, tounttukelluntaa pelastuspuvuissa ja joulusavusauna, Pukkia etsimässä - joulupukki ei olekaan sovitulla paikalla ja salaiset agentit ryhtyvät hommiin.

LUE LISÄÄ


3. Hurma Tuotannon pikkujoulut Espoon Tallilla

Bookatkaa Hurma Tuotanto. Juhlatila Espoon Talliin mahtuu juhlimaan isompikin porukka  (yli 100 hengen ryhmät). Hurma tuo iltaanne Stand up:ia, taikuutta, tähtiartistit ja lupaavia uusia kykyjä. Juhlienne kokonaiskustannuksia voitte laskeskella helposti Hurman sivuilta löytyvällä laskurilla.

LUE LISÄÄ


4. Jouluretkelle Hanikkaan 26.11.-23.12.

Tilatkaa ryhmällennen Piece of Forestin jouluinen retki Hanikan alueen upeaan luontoon. Aluksi tehdään pieni kävelyretki Hanikan luontopolulle, jonka jälkeen leivotaan ja koristellaan joulupipareita. Leivonnan jälkeen on mahdollisuus askarrella joulukortteja. Lopuksi napostellaan makeita ja suolaisia jouluisia herkkuja. Retken kesto on noin 3 tuntia ja retkiä toteutetaan päivittäin klo 10-13 ajalla 26.11.-23.12.2016. Mikäli haluatte retken yli 10 hengen ryhmälle, otattehan yhteyttä: elli@pieceoffforest.fi

LUE LISÄÄ


5. Pukki pakettiin!

Suunnatkaa joulumielen metsästykseen Joulupukin piilopirtille Hotelli Korpilammen riihialueelle. Pistetäänkö Pukki pakettiin -pikkujoulutarjous sisältää: Joulupukin tervehdyksen ja videotervehdysten teon vaikkapa omille lapsille tai kummilapsille, loimulohiaterian nokipannukahveineen sekä savusaunan paljun kera. Käytössänne on myös lämmin grillikota oleskeluun saunan lomassa sekä riihi illan  juhlapaikaksi. Korpilammen riihialueelle voitte tuoda omat ruoka- ja saunajuomat.

lue lisää


6. Leffaan!

Kino Tapiolassa saatte tunnelmallisen elokuvateatterin yksityiskäyttöön vain 14-18 €/hlö! Hinta sisältää toivomanne elokuvanäytöksen (myös ennakkoensi-illat!), tilavuokran ja henkilökunnan palvelut neljäksi tunniksi. Ettei nälkä yllätä, tilatkaa tarjoilut Kino Tapiolan yhteistyökumppaneiden kautta tai tuokaa itse - myös juhlajuomat saa tuoda itse yksityistilaisuuksiin! 

LUE LISÄÄ

 

Mökkipikkujoulut


7. Mökille Nuuksioon

Viettäkää pikkujoulut ja saunailta Hawkhill Naturen tasokkailla mökeillä Nuuksiossa rauhallisessa ja inspiroivassa ympäristössä Kaitlammen rannalla. Nauttikaa ympäröivästä hiljaisuudesta, herkullisesta ateriasta, takkatulesta ja saunasta. Saunan jälkeen rohkeimmat pääsevät pulahtamaan virkistävään avantoon. Ohjelmaksi sopii myrskylyhtykävely, istuinalustanvirkkaus, villiyrtti- tai kynttilätyöpaja. Voitte vuokrata myös pelkän mökin ja järjestää itse haluamanne ohjelman.

Katso video Villa Taavetista!

LUE LISÄÄ


8. Tunnelliset hirsihuvilat Nuuksiossa ja Porkkalassa

Sea and Mountain Adventuresken tunnelmallisissa hirsihuvilat Nuuksiossa ja Porkkalassa tarjoavat rennot puitteet pikkujoulun viettoon. Tervetuloglögin jälkeen luvassa pientä ohjelmaa ulkotulien loisteessa, jonka jälkeen saunan lempeät löylyt  ja lämminvesipaljut / poreallas kutsuvat teitä rentoutumaan. Herkullinen illallinen takkatulen äärellä kruunaa illan. Illallinen voidaan nauttia myös kodan nuotiotulilla poropuistossamme Nuuksiossa.

LUE LISÄÄ

 

Taiteen ystäville


9. Akvarellikurssille Gallen-Kallelan Museoon

Varatkaa ryhmällenne unohtumaton hetki suomalaisen taiteen ja monialaisen luovuuden äärellä. Akseli Gallen-Kallelan elämäntyö ihastuttaa laajuudellaan ja monipuolisuudellaan. Gallen-Kallelan Museon työpajatarjonnasta löytyy hauskaa yhdessätekemistä virkistäytymisen merkeissä. Kokeiltaa esimerkiksi akvarellikurssia ja päättäkää ilta yhteiseen illalliseen viereisessä Kahvila ja Juhlatila Tarvaspäässä. 

LUE LISÄÄ

10. Taidepajat ja taidekuohut EMMAssa

Menkää virkistäytymään, kasvattamaan ryhmähenkeä ja nauttimaan yhdessäolosta oivallusten ja elämysten siivittämänä Espoon modernin taiteen museoon EMMAan. Taidepajan sisällön voi valita kahdesta eri vaihtoehdosta: Makumaisemat - Miltä taide maistuu ja Kosketus  - kokeile itse kuvanveiston tekniikoita. EMMAn Aitio juhlatilassa  voitte nauttia yhteisen illallisen taiteen keskellä.

LUE LISÄÄ


Hyvästä ruoasta nauttien

11. Yhteisöllistä syömistä ja Grill It Tapiolan Pop Up Weekendissä

Viettäkää pikkujoulut Grill it! Tapiolan POP UP WEEKEND tunnelmissa 18.–21.11. Grill it! goes POP UP tarjoilee yhteisöllistä syömistä, värikkäitä ja intensiivisiä makuja, jotka koostuvat puuhiiligrillin SMOKE & FIRE tuotteiden ympärille luoduista ruoka-annoksia. Ruoka-annoksissa painottuu sosiaalinen syöminen ja pöytään tuodaan ruokavateja, joista jokainen voi ottaa omalle lautaselleen syötävää, unohtamatta tietenkään raikkaita POP UP juomia. "Pop Up Socialin annokset ovat suunniteltu jaettaviksi hyvässä seurassa. Mitä useampi herkuttelija pöydän ääressä sitä paremmat pidot!"  Tunnelma on rento ja välitön hyvän musiikin soidessa.

Lue lisää

12. Pikkujoulut pihviravintola Goodwinissa - miksi ei!

Kauppakeskus Iso Omena M.E.E.T Ravintolamaailman Goodwin the Steak Housessa nautitaan Angus-härän mehevistä marmoripihvistä, hyvästä seurasta ja laatuviineistä. Intiimiin tunnelmaan sopii ravintolan erillinen 30 hengen kabinetti. Mutta niitä on vain 1, joten nopeimmat syövät hyvin tänä pikkujoulukautena.

Lue lisää


13. GLO Grill joulun makunautinnot ja yllätysesiintyjät

Glo Hotel Sellossa pääsee virittäytymään joulutunnelmaan jo hyvissä ajoin. Marras- ja joulukuun iltoina voit hemmotella itseäsi ja ryhmääsi GLO Hotel Sellossa kauden makunautinnoilla aamusta iltaan. Ohjelmalliset pikkujoulut perjantaina 2.12. Hinta 65 € / henkilö sisältäen neljän ruokalajin suositusmenun sekä jännittävän yllätysesiintyjän, jonka saat tietää vain varaajana! 

Lue lisää

 

Saunomaan!


14. Meren rannalle upeisiin maisemiiin

Varatkaa Radissonin Blu Espoon rento ja tunnelmallinen sauna kabinetteineen tai vaikka koko saunakerros ja nauttikaa merimaisemista, lämpimistä löylyistä ja virkistävästä pulahduksesta uima-altaaseen. Juhlat järjestyvät jopa 50 henkilölle. Herkut tilaatte kätevästi Ravintola Rannasta ja saunomisen yhteyteen voitte yhdistää vaikka saunajoogaa! Ja tietysti majoitus kätevästi saman katon alta. Ja hei, hotellien lähiranta on mitä oivallisin pelastuspukupulikointiin (ks. kohta 6.)!

Lue lisää

15. Otaniemen kattojen ylle Technopolikseen

Innopoli-rakennusten ylimpien kerrosten saunatilat kutsuvat juhlijoita. Saunatiloissa nautitte löylyjen lisäksi upeista maisemista ja takkatulen lämmöstä sekä haastatte toisenne vaikkapa Sing Star -kisaan. Ravintoloiden Metropol, Sodexo ja Antell Maarin valmiit joulumenut tekevät juhlien järjestämisestä vaivatonta. Saunatiloihin voitte tuoda omat juomat.

Lue lisää

 

Musiikkia iltaan


16. Christmas Jazzia

Suomen luontokeskus Haltiassa 5.12.

Mariah Hortansin ja Mathias Sandbergin Christmas Jazz –konsertti luo rentouttavan ja jazzahtavan joulutunnelman. Konsertti huipentuu Ravintola Haltiassa järjestettävään illalliseen. Illallismenu on saanut inspiraationsa Suomen luonnosta ja sopii erinomaisesti viimeistelemään jouluisen tunnelman.

lue lisää

Kaisankodissa 10.12.

Kaisankodin perinteinen Christmas Jazz -illalliskonsertti soi 10.12. klo 19.00. Melodisen jazzahtavia joulusävelmiä tarjoaa Mariah Hortans/ Sandberg duo. Nauttikaa jazzahtavasta joulutunnelmasta ja herkullisesta ruoasta. Konsertti ja kolmen ruokalajin illallinen yhteensä 55 €/ hlö. 

lue lisää

17. Kuplia ja kimmellystä Hotelli Korpilammella

Hotelli Korpilammen kupliva ja musiikint täyteinen pikkujoulukausi käynnistyy marraskuussa. Korpilammella herkuttelette ja pidätte hauskaa niin pienellä kuin suurella seurueella. Huippuesiintyjiä pikkujoulukauden jokaisena viikonloppuna: pe 11.11. Mikko Mäkeläinen & Myrskylyhty, la 19.11. Maija Tenkanen. pe 25.11. Mikael Konttinen, la 26.11. Janne Tulkki. pe 2.12. Wanha Swengi ja pe 9.12. Onnentähti.

LUE LISÄÄ


18. Täyden palvelun elämyspaketti Hotelli Nuuksiosta

Tulkaa vain paikalle ja nauttikaa hyvästä ruuasta ja ohjelmasta.  Valitkaa sopiva päivä ja antakaa Hotelli Nuuksion hoitaa loput. Paketit sisältävät runsaan pikkujoulu buffetin sekä elävää musiikkia: 18.11. Pasi Vainionperä band, 25.11. The Slip Overs band ja  2.12.2016 - Stand Up koomikko Mikko Vaismaa. Kysy myös majoitustarjouksia ryhmille. 

lue lisää


19. The Långvik XMAS Experience 25.11.

Tyylikäs illallisbuffet, eturivin bilebändi ja kuumimmat jatkot takaavat seurueellesi vuoden onnistuneimmat bileet Långvikin kokous- ja kylpylähotellissa perjantaina 25.11.. Varatkaa myös hauskat ja rentouttavat kylpyläetkot! Bussikuljetus veloituksetta yli 30 hengen ryhmille. Musiikki-iltoja on luvassa myös LÅNGWEEKEND´N aikana 7.10.-11.12.2016: Lounge Bar & Långvik Bistro täyttyvät lounge-musiikista lauantaisin klo 19.00 alkaen. 

LUE LISÄÄ


20. VIP-paketti Raskasta Joulua jättikonserttiin 17.12.

Raskasta Joulua saapuu tänäkin vuonna Metro Areenalle, pääkaupunkiseudun ja koko kiertueen huipentuma nähdään siis 17.12. lauantaina. Lavalla nähdään loistava kattaus solisteja upean bändin siivittämänä. Vip vieraana seuraatta konsertti omasta pöydästä herkullisesta menusta nauttien.

lue lisää


Ja tässä vielä yksi vinkki!

JoulunJatkot - pikkujoulujen korvike tammikuulle

Mikäli pikkujoulutunnelmaan on vaikeuksi virittäytyä loppuvuoden kiireiden vuoksi, aloittakaa uusi perinne Kaisankodin JoulunJatkojen merkeissä!  JoulunJatkojen hyvän mielen ohjelmatarjonta ja herkulliset ruuat tekevät päivästä onnistuneen elämyksen koko porukalle. JoulunJatkojen ohjelmaehdotus sisältää lounaan Kartanoravintolassa, lumikenkäilyä kartanon lumisissa maisemissa, ohjattua sisäliikuntaa, saunomista ja uimista ja mahdollisuus hemmotteluhoitoihin sekä tietysti illan kruunaijainen, illlallinen kartanossa.

lue lisää