Koe Merellinen Espoo

Etsitkö kokous-, tapahtuma- tai juhlatilaa? Suunnitteletko työyhteisösi tyhy- tai virkistyspäivää? Ota suunta Espooseen! Kokousta, juhli, majoitu, syö ja
koe pala maailman suurinta saaristoaluetta. 

Parhaat tärpit kartan muodossa ladattavissa tästä.

Espoon Rantaraitti

Espoon rantaviivaa mukaileva yli 40 kilometriä pitkä ulkoilijan paratiisi, jonka maisemat vaihtelevat luonnonsuojelualueesta uimarantoihin ja urbaaniin bisneskeskittymään. Kävele, pyöräile, lenkkeile ja ui sekä viihdy venesatamissa, kahviloissa ja ravintoloissa. Rantaraitille mahtuu myös paljon ainut­kertaisia yritystapahtumakohteita.

Metrolla merelle

Ole oman elämäsi merimies ja koe pala maailman suurinta saaristoaluetta ilman omaa venettä. Hyppää metroon, polkaise kaupunkifillarilla Matinkylästä Nokkalan satamaan ja astu saaristoveneen kyytiin! Espoon ainutlaatuiseen saaristoon pääsee tutustumaan reittiveneen kyydissä useasta lähtösatamasta. Katso saaristoliikenteen aikataulut ja -reitit.

Tiesitkö tämän Espoosta?

Elämyksiä merellä

”Saariston maisemat ja niihin yhdistetty huippuravintolatasoinen ruokaelämys irrottavat tehokkaasti arjesta ja tarjoavat unohtumattoman vau-elämyksen keskellä hiljaista luontoa, lyhyen matkan päässä kaupungin vilinästä. Saaristo ja siellä veneily tekee maakrapuun vaikutuksen jo sellaisenaan, mutta tarvittaessa lennätämme asiakkaat saareen vaikka helikopterilla.

Yksi suosituimmista yritystapahtumakohteistamme on Suvisaaristossa sijaitseva Herrön kokous- ja juhlatila idyllisine puuhuviloineen ja rantasaunoineen. Lukuisat off-site -kohteet, kuten majakat ja vanhat veneveistämöt, muuttuvat nekin käsissämme ’epätiloista’ ainutlaatuisiksi tapahtumatiloiksi, jotka eivät ole vapailla vuokramarkkinoilla.”

Tapahtuma-arkkitehti Henri Suni
Tapahtumatoimisto Hiiohoi

www.hiiohoi.fi

Hanasaari – Hanaholmen

Uudistetussa Hanasaaressa yhdistyvät kongressi­hotellin monipuoliset palvelut ja pohjoismainen design. Suositussa kokous-, konferenssi- ja tapahtumapaikassa on avarat hotellihuoneet sekä 11 kokoustilaa yhteensä yli 500 hengelle. 240-paikkainen Ravintola Johannes nivoo pohjoismaisen keittiön parhaat maut ja eettisen ajattelun unohtumattomiksi makuelämyksiksi. 

www.hanaholmen.fi

Vesiurheilukeskus Laguuni

Suomen suurin vesiurheilu- ja ravintolalaituri Keilaniemen urbaaneissa maisemissa. Kokeile virkistyspäivän kunniaksi vaikka wakeboardingia, suppailua, vesitrampoliinia, melontaa tai niitä kaikkia! 

www.laguuniin.fi

Dipoli

Hiljattain peruskorjatussa perinteikkäässä Dipolissa on kuusi eri kokoista tapahtuma- ja kokoustilaa pienistä ryhmistä jopa 600 hengelle. Monikäyttötalon tyylikkäässä à la carte -ravintola Metsossa maistuvat kauden parhaista lähituottajien raaka-aineista kootut annokset, monipuoliset lounaat ja ryhmille suunnatut Aalto-menut.

facilityrental.aalto.fi/fi/dipoli

Radisson BLU Hotel Espoo

Dipolin naapurissa meren rannalla sijaitseva hotelli loistavien liikuntamahdollisuuksien ja hyvien kulkuyhteyksien varrella. Yli 200 hotellihuonetta ja kolme kokoustilaa, joiden kokonais­kapasiteetti on reilut 60 henkeä.

www.radissonblu.com/fi/hotelli-espoo

Gallen-Kallelan Museo

Unohtumattomia hetkiä suomalaisen taiteen ja luovuuden äärellä! Museokahvila Tarvaspää Cafe Zoceria tarjoaa upeat puitteet tehokkaalle kokoukselle tai virkistävälle tyhy-päivälle. Museokierros tuo lisäarvoa myös asiakastilaisuuden tai yritysjuhlan ohjelmaan. 

www.gallen-kallela.fi

Haukilahden Paviljonki

Perinteinen paviljonkirakennus Haukilahden venesataman merellisissä maisemissa. Toimii kahvilana, ravintolana ja kesäterassina – kysy myös ryhmämenuja ja tilaisuuksien teemabuffetteja!

www.haukilahdenpaviljonki.fi

Nokkalan Majakka

Arkkitehtonisesti ainutlaatuinen moderni rantakahvila meren äärellä Nokkalan venesatamassa. Suosittu ja maukas aamiaiskokouspaikka 10–30 hengelle. Täällä nautit myös kesäisen kattoterassin auringonpaisteesta.

www.nokkalanmajakka.fi

Espoo Linen saaristoristeilyt

Espoo Linen m/s Royal Catilla nautit upeista maisemista, jännittävistä saaristolais­tarinoista, hyvästä seurasta ja laivan oman keittiön valmistamista saariston herkuista. Kyytiin mahtuu jopa yli 100 risteilyvierasta. Opastettujen lounas- ja illallisristeilyjen lisäksi saatavilla on myös tilausristeilyjä yritys- ja muille ryhmille.

www.espooline.fi

Saaristolaisravintola Gula Villan

Isossa Vasikkasaaressa sijaitseva idyllinen, saaristolaisruokaa tarjoileva kesä- ja tilausravintola. Unohtumattomat puitteet jopa 100 hengen kokouksille, virkistyspäiville ja muille yritystilaisuuksille.

www.gulavillan.fi

Ravintola Paven

Merellinen kesä- ja tilausravintola luonnonkauniissa Suvisaaristossa. Ajan patinoima paviljonki, aito saaristomaisema ja saariston perinteitä uudella otteella tulkitseva keittiö toivottavat tervetulleiksi jopa 150 hengen yritystilaisuudet.

www.paven.fi

Saaristomuseo Pentala

Saaristoelämän saloista kertova uusi museo aukeaa Pentalan saaressa 16.6.2018. Pentalan saari on muutenkin yksi Espoon saariston luontohelmistä: se on saari, jossa on järvi, jossa on saari!

www.kulttuuriespoo.fi/fi/node/340

Hyödynnä Visit Espoon kokous- ja kongressipalveluja!

Lue lisää palveluistamme ja ota rohkeasti yhteyttä!