Siirry sisältöön
Hotellihuoneen vuode, jossa puisella tarjottimella kuksa ja kiikarit.

 Kuva: Haltia Lake Lodge

Visit Espoon virtuaaliset ja face-to-face kokouskierrokset

Visit Espoon kokouskierroksilla tutustutaan kahteen tai kolmeen eri kokous-, ravintola-, majoitus- ja aktiviteettipalveluita tarjoavaan yritykseen Espoossa ja lähialueella. Kierrokset ovat erinomainen tapa tutustua alueen palveluihin ja saada uusia ideoita ja suorat kontaktit tuleviin tapahtumiin.

Poikkeusaikana Visit Espoo on toteuttanut Kokous Espoo -tutustumiskierrokset alueen kokous- ja tapahtumapalveluyrityksiin tehokkailla tunnin mittaisilla webinaariesittelyillä. Kierrokset ovatkin olleet hyvin suosittuja. Olemme saaneet runsaasti myös palalutetta osallistujilta ja toiveen jatkaa virtuaalisia tutustumiskierroksia myös jatkossa. Tähän toiveeseen haluamme tietysti vastata ja vuonna 2022 tulemme järjestämään sekä perinteisiä paikan päällä tapahtuvia palveluesittelyitä ja tutustumisia, mutta myös virtuaalikierroksia.

Tältä sivulta löydät sekä tulevien tutustumiskierrosten ajankohdat että tekstitetyt tallenteet aiemmilta kierroksiltamme. 

Tulevat kierrokset

Seuraavat tutustumiskierrokset tullaan järjestämään alkuvuodesta 2023.

Miten mukaan?

Mikäli haluaisit mukaan seuraaville kierroksillemme, pyydä kutsua meiltä. 

Visit Espoon tutustumiskierrokset ovat suunnattu ammattilaisille, jotka järjestävät työssään kokouksia, kongresseja tai muita yritystilaisuuksia. Visit Espoo pidättää oikeuden hylätä kutsupyynnön, jos henkilö ei täytä vaadittuja ehtoja. Ilmoitathan meille työsähköpostiosoitteesi, sillä emme huomioi henkilökohtaisia gmail yms. osoitteita kuin poikkeustapauksissa.

Pyydä kutsua

 

Tapahtumatallenteet

Jokaisesta virtuaalisesti toteutetusta tutustumiskierroksesta on tehty tallenne, joten pääset tutustumaan alueen monipuoliseen palvelutarjontaan myös jälkikäteen. Jokaisella kierroksella palveluita esittelee kolme eri yritystä. Mukana olevat yritykset on mainittu tallenteen perässä. 

Vuoden 2022 järjestettyjen virtuaalikierrosten tapahtumatallenteet

Mukana: Original Sokos Hotel Tapiola Garden, Technopolis Espoo Ja Polku Nuuksio.

Mukana: Wohls Gårdin kartano, kokous- ja kongressihotelli Majvik ja Eventure Oy:n Yli-Takkulan tila.

Vuoden 2021 järjestettyjen kierrosten tapahtumatallenteet

Vuoden 2020 järjestettyjen kierrosten tapahtumatallenteet

Lue lisää Visit Espoon maksuttomista kokous- ja kongressipalveluista.