Siirry sisältöön

6 x yksityiset yritystapahtumapaikat

Etsitkö ryhmällesi kokoustilaa tai juhlapaikkaa, jossa voitte nauttia tilaisuudestanne turvallisesti, ehkäpä ainoana ryhmänä koko paikassa? Olemme koonneet avuksesi 6 ideaa: nämä sopivat niin työ- kuin kaveriporukoillekin - vaikkapa tulevia pikkujouluja varten!

Yli-Takkulan tilan kota

Kuva: Eventure / Yli-Takkulan tila

1. Yli-Takkulan tila

Keskellä suomalaista maalaismaisemaa ja Nuuksion kansallispuiston kupeessa sijaitsevalla Yli-Takkulan tilalla järjestyvät ikimuistoiset tiimi- ja kokouspäivät, juhlat, ym. yksityistilaisuudet omassa rauhassa. Nautit ryhmäsi kanssa tilaisuudestanne turvallisesti, ainoana ryhmänä koko tilalla. Huolehdimme hygieniasta, turvallisuusväleistä ym. ajankohtaisista viranomaisohjeistuksista, niin kokouksissa, ruokailuissa kuin aktiviteettiohjelmissakin, ilman, että se häiritsisi onnistunutta tilaisuutta.

Idyllisessä Villa Takkulassa, maalaishenkisellä Navetan ylisellä sekä avotulen äärellä suuressa Kodassamme järjestät ikimuistoiset ruokailut, kokoukset ja juhlat.

Lue lisää Eventuren koronatiedotteesta, kuinka järjestät turvallisen tilaisuuden ryhmällesi.

Eventure.fi

2. HERRÖ - Uniikki tapahtuma- ja kokoustila Espoon Suvisaaristossa

HERRÖn kokous- ja juhlatila

Merelliset tapahtumat HERRÖssä ovat luonteeltaan yksityisiä omasta tilauskyydistä alkaen. Rauhallisen ja täysin varustellun miljöön lisäksi tapahtuman tunnelman varmistavat kiitelty palvelu ja laadukkaat tarjoilut – joista on nyt erityisen mahtavaa päästä nauttimaan.

Tietoja HERRÖstä

Kunnia-asianamme on toteuttaa ammattitaidolla ja varotoimia noudattaen turvalliset ja suositusten mukaiset tilaisuudet. Tämä tarkoittaa jo entuudestaan korkeiden standardien nostamista muun muassa siisteydessä ja ruoan tarjoilussa, sekä turvavälien huomioimisessa tilaisuuksia suunnitellessa. Tiloihinon asennettu myös GENANOn sairaalatason ilmanpuhdistuslaitteet, jotka voimakkaan sähkövirran avulla eliminoivat ilmasta bakteerit ja virukset.

Herrö.fi


3. Nuuksion Wäinölä

Tapahtuma- ja juhlatila Wäinölä on ainutlaatuinen ohjelma- ja juhlatila metsän keskellä, Nuuksion kansallispuiston kainalossa. Täällä suomalaiset perinteet ovat kunniassa. Paikka on saanut nimensä Kalevalan suuren sankarin Väinämöisen kotikylästä ja se on rakennettu rautakauden henkeen. 

Taljoilla ja vanhoilla ryijyillä peitetyille penkeille neljän pitkän pöydän ääreen mahtuu 45 ruokailijaa, 20 henkilön ryhmälle pöydät yhdistetään yhdeksi suureksi juhlapöydäksi. Juhlat ja tapahtumat voi aloitella Wäinölän pihapiirin nuotiopaikoilla. Tulen äärellä voi nauttia nokipannukahvit tai vaikka kunnon aterian. Kahdelle nuotiopaikalle mahtuu jopa 100 henkilöä. 

Wäinölä ja ympäröivä luonto tarjoaa erinomaiset puitteet myös erilaisiin aktiviteetteihin esimerkiksi virkityspäivän yhteyteen. Nuuksion Taika on suunnitellut kolme erilaista virkistyspäivää, joiden ohjelmaan sisältyy Wäinölän tupa ja nuotiopaikat, aamupäivällä 2 tunnin ja iltapäivällä 2 tunnin ohjelma sekä tarjoilut. 

Tutustu Wäinölään

Turvallisuus korona-aikana Nuuksion Taian tiloissa


4. Majvikin Artturi ja Emma merenrannassa

Majvikin kokoustila Artturi

Majvikin kokoustilat Artturi ja Emma ovat paras vaihtoehto silloin, kun haluat järjestää kokouksen yksityisesti – ilman kohtaamisia muiden kokousryhmien kanssa. Artturi ja Emma sijaitsevat omassa rauhassaan, omissa erillisissä rakennuksissaan meren rannassa. Kumpaankin tilaan on oma sisäänkäynti.

Kokoustilat Artturi ja Emma ovat kapasiteeteiltaan 40 hengen kokoustiloja, mutta nyt poikkeusoloissa tiloihin saadaan 20 henkeä turvavälein kokoustamaan. Tiloissa on valmiina käsidesiä ja kosketuspintojen desinfiointiin kiinnitetään erityistä huomiota.

Kokouspäivän jälkeen on helppo siirtyä ulos pihapelien pariin, tai omiin, erillisiin saunatiloihin kokoustilan alakertaan.

Ps. pienemmällekin ryhmälle löytyy rannasta oma, yksityinen kokoustila omalla sisäänkäynnillä. Viihtyisä Tupasauna sopii myös hyvin 8 hengen kokouksiin.

Majvik.fi


5. Hanasaaren Frank-kabinetti omalla sisäänkäynnillä

 

Hanasaaren ainutlaatuinen Frank-kabinetti tarjoaa upean, yksityisen kokous- ja tapahtumatilan pienille ryhmille. Pöydin ja sohvaryhmin varusteltu tila soveltuu turvavälit huomioiden 6-10 henkilölle (normaalisti tila käytössä max 22 henkilön ryhmille).

Tilaan on oma sisäänkäynti, joten ryhmän on mahdollista liikkua Hanasaaressa kohtaamatta muita ryhmiä. Ryhmälle voidaan varata myös yksityiset wc-tilat Frank-kabinetin välittömästä läheisyydestä.

Aamu- ja iltapäiväkahvitukset sekä kylmä, salaattipainotteinen lounas katetaan Frank-kabinettiin asiakkaan aikataulutoiveen mukaisesti. Tarjoilut on myös mahdollista saada lisämaksusta jokaiselle erikseen pakattuina.

Hanasaaren poikkeusajan toimenpiteisiin (turvaväleihin, tehostettuihin hygieniatoimiin jne.) voi tutustua mm. nettisivuillamme, lisäksi myyntipalvelu auttaa mielellään mahdollisissa lisäkysymyksissä.

Mahdolliset oheisohjelmat/aktiviteetit voidaan toteuttaa oman ryhmän kesken joko Frank-kabinetissa tai ulkona Hanasaaren upeassa, merellisessä miljöössä.

Hanaholmen.fi

6. SMA Group - Nuuksion ja Porkkalan kokoushuvilat aktiviteetteineen

Karhunpesän ulkoterassi

SMA Groupin hirsihuvilat, päremajat ja lapin kota sijaitsevat omassa luonnon rauhassa Nuuksiossa ja Porkkalassa. Kohteissa on aina vain yksi asiakasryhmä kerrallaan, joten tilaisuuden voi pitää täysin omassa rauhassa ilman häiriötekijöitä. Ruokapalvelut hoituvat paikalle sovitusti.

Tilojen laadukkaaseen siivoamiseen ja kosketuspintojen desinfioimiseen jokaisen asiakasryhmän välissä kiinnitetään erityistä huomioita. Käsipyyhkeinä käytetään paperipyyhkeitä ja käsidesiä on saatavilla. Myös aktiviteettivälineiden kosketuspinnat desinfioidaan käytön välissä ja turvaväleistä huolehditaan.

Nuuksion kansallispuisto on rajanaapuri Karhunpesällä ja Safaritalolla, joten luontopoluille ja ohjattuihin aktiviteetteihin pääsee suoraan pihalta. Piha-alueet terasseineen tarjoavat myös hyvät puitteet ulkoilulle kokouksen lomassa.

Tilat ja palvelut:

Aktiviteettipalveluita voi tilata joko kokouksen lomaan tai ulkoilu voi olla se itse asia. Ulkoilla voi säässä kuin säässä, se on vain varusteista kiinni. Meiltä löytyy tarvittaessa lainaksi mm. sadevarusteita, saappaita ja talvihaalareita.

Sma.fi