Siirry sisältöön

Yksityiset yritystapahtumapaikat Espoossa

Etsitkö ryhmällesi kokoustilaa tai juhlapaikkaa, jossa voitte nauttia tilaisuudestanne turvallisesti, ehkäpä ainoana ryhmänä koko paikassa? Olemme koonneet avuksesi 10 ideaa: nämä sopivat niin työ- kuin kaveriporukoillekin. Tuetaan yhdessä paikallisia toimijoita ja järjestetään tapahtumia turvallisesti!


Yli-Takkulan tila

Yli-Takkulan tilan kota

Keskellä suomalaista maalaismaisemaa ja Nuuksion kansallispuiston kupeessa sijaitsevalla Yli-Takkulan tilalla järjestyvät ikimuistoiset tiimi- ja kokouspäivät, juhlat, ym. yksityistilaisuudet omassa rauhassa. Nautit ryhmäsi kanssa tilaisuudestanne turvallisesti, ainoana ryhmänä koko tilalla. Huolehdimme hygieniasta, turvallisuusväleistä ym. ajankohtaisista viranomaisohjeistuksista, niin kokouksissa, ruokailuissa kuin aktiviteettiohjelmissakin, ilman, että se häiritsisi onnistunutta tilaisuutta.

Idyllisessä Villa Takkulassa, maalaishenkisellä Navetan ylisellä sekä avotulen äärellä suuressa Kodassamme järjestät ikimuistoiset ruokailut, kokoukset ja juhlat.

Monet aktiviteettiohjelmistamme ovat toteutettavissa turvavälit huomioiden.

Lue lisää Eventuren koronatiedotteesta, kuinka järjestät turvallisen tilaisuuden ryhmällesi.

 

HERRÖ - Uniikki tapahtuma- ja kokoustila Espoon Suvisaaristossa

HERRÖn kokous- ja juhlatila

Merelliset tapahtumat HERRÖssä ovat luonteeltaan yksityisiä omasta tilauskyydistä alkaen. Rauhallisen ja täysin varustellun miljöön lisäksi tapahtuman tunnelman varmistavat kiitelty palvelu ja laadukkaat tarjoilut – joista on nyt erityisen mahtavaa päästä nauttimaan.

Kunnia-asianamme on toteuttaa ammattitaidolla ja varotoimia noudattaen turvalliset ja suositusten mukaiset tilaisuudet. Tämä tarkoittaa jo entuudestaan korkeiden standardien nostamista muun muassa siisteydessä ja ruoan tarjoilussa, sekä turvavälien huomioimisessa tilaisuuksia suunnitellessa.

HERRÖseen pääset tutustumaan tarkemmin osoitteessa www.herro.fi


Majvik

Majvikin kokoustila Artturi

Majvikin kokoustilat Artturi ja Emma ovat paras vaihtoehto silloin, kun haluat järjestää kokouksen yksityisesti – ilman kohtaamisia muiden kokousryhmien kanssa. Artturi ja Emma sijaitsevat omassa rauhassaan, omissa erillisissä rakennuksissaan meren rannassa. Kumpaankin tilaan on oma sisäänkäynti.

Kokoustilat Artturi ja Emma ovat kapasiteeteiltaan 40 hengen kokoustiloja, mutta nyt poikkeusoloissa tiloihin saadaan 20 henkeä turvavälein kokoustamaan. Tiloissa on valmiina käsidesiä ja kosketuspintojen desinfiointiin kiinnitetään erityistä huomiota.

Kokouspäivän jälkeen on helppo siirtyä ulos pihapelien pariin, tai omiin, erillisiin saunatiloihin kokoustilan alakertaan.

Ps. pienemmällekin ryhmälle löytyy rannasta oma, yksityinen kokoustila omalla sisäänkäynnillä. Viihtyisä Tupasauna sopii myös hyvin 8 hengen kokouksiin. ”

 

 

Hotel Matts

Hotel Matts kokoustilan havainnekuva

Uuden, vuonna 2021 avautuvan Hotel Mattsin kokoustila sijaitsee katutasossa, ravintola Frejan yhteydessä. Koska tilassa on oma sisäänkäynti ja omat wc-tilat, tilaisuuden voi helposti järjestää oman seurueen kesken niin ettei muita asiakkaita tarvitse kohdata. Kokoustamaan mahtuu maksimissaan noin 70 henkilöä ja turvavälit huomioiden noin 50. Tilassa onnistuu loistavasti esimerkiksi illallistilaisuudet, ryhmäruokailut, cocktailtilaisuudet ja erilaiset juhlat.

Hotellin 7. kerroksessa on saunatilat, joita voi myös vuokrata 15-20 henkilön tilaisuuksiin. Saunojen lisäksi kerroksesta löytyy baari sekä tilava kattoterassi. Kulku 7. kerrokseen käy suoraan hotellin aulasta hissillä, joten siirtyminen onnistuu hyvin kohtaamatta muita asiakkaita.

Hotelli on erinomaisten kulkuyhteyksin äärellä, Länsimetron Matinkylän läntinen sisäänkäynti on hotellin yhteydessä ja parkkipaikkoja on runsaasti.

Turvallisuus edellä

"Haluamme, että meillä asiointi sujuu turvallisesti. Noudatamme viranomaisten ohjeistuksia ja päivitämme toimintatapojamme niiden mukaisesti. Siivousta tiloissamme on tehostettu. Tilat siistitään ja desinfioidaan huolellisesti, erityistä huomiota kiinnitetään usein kosketeltaviin pintoihin. Käsidesiä on asiakkaiden saatavilla ja henkilökuntamme pitää osaltaan hyvää huolta käsihygieniasta."

Lisätietoja Hotel Mattsista ja hotellin kokoustilista osoitteessa www.hotelmatts.fi/kokoukset-tapahtumat/.


Hanasaari

Hanasaaren kokoustila Frank

Hanasaaren ainutlaatuinen Frank-kabinetti tarjoaa upean, yksityisen kokous- ja tapahtumatilan pienille ryhmille. Pöydin ja sohvaryhmin varusteltu tila soveltuu turvavälit huomioiden 6-10 henkilölle (normaalisti tila käytössä max 22 henkilön ryhmille).

Tilaan on oma sisäänkäynti, joten ryhmän on mahdollista liikkua Hanasaaressa kohtaamatta muita ryhmiä. Ryhmälle voidaan varata myös yksityiset wc-tilat Frank-kabinetin välittömästä läheisyydestä.

Aamu- ja iltapäiväkahvitukset sekä kylmä, salaattipainotteinen lounas katetaan Frank-kabinettiin asiakkaan aikataulutoiveen mukaisesti. Tarjoilut on myös mahdollista saada lisämaksusta jokaiselle erikseen pakattuina.

Hanasaaren poikkeusajan toimenpiteisiin (turvaväleihin, tehostettuihin hygieniatoimiin jne.) voi tutustua mm. nettisivuillamme, lisäksi myyntipalvelu auttaa mielellään mahdollisissa lisäkysymyksissä.

Mahdolliset oheisohjelmat/aktiviteetit voidaan toteuttaa oman ryhmän kesken joko Frank-kabinetissa tai ulkona Hanasaaren upeassa, merellisessä miljöössä.

 

Original Sokos Hotel Tapiola Garden

Original Sokos Hotel Tapiola Garden ulkoapäin

Järjestä tilaisuudet turvallisesti Original Sokos Hotel Tapiola Gardenin kokoustiloissa. Pienet kokoukset ja illanistujaiset, max 6 (normaalisti 12 hlö) henkilön järjestyy Taskumatissa ja isommat kokoukset ja juhlat, max 27 (normaalisti 55hlö) henkilön Galleria kabinetissa, turvavälit huomioiden. "Me Sokos Hotelleissa panostamme turvallisuuteen ja pidämme toisistamme huolta". Lue lisää konseptistamme osoitteessa: www.sokoshotels.fi/fi/tietoa-meista/pidetaan-huolta-toisistamme

Lisää kokoustiloista ja niiden varauksista osoitteesta: www.sokoshotels.fi/fi/espoo/sokos-hotel-tapiola-garden/kokous-ja-juhlat

Långvik

Långvikin Kekkoslounge kokous- ja juhlatila

Tapahtumien järjestäminen Långvikin kokous- ja kylpylähotellissa on turvallista. Asiakkaan tarpeen mukaan katsotaan sopiva kokoustila, jotta turvavälit toteutuvat. Jokaisen kokousryhmän tilasijainnit ja kulku suunnitellaan etukäteen, jotta eri asiakasryhmien kohtaamiset minimoidaan. Långvikissa voit järjestää myös hybridikokouksen. Å WAY -hybridikokous on tilaisuus, johon osa kokoukseen osallistujista tai puhujista osallistuu etänä ja osa paikan päällä. Långvikissa on tilaa ja etäyhteyksiin suunniteltu laitteisto sekä valmiit toimintamallit kokoustaa turvallisesti. Lue lisää Långvikin hybridikokouksesta ja varaa vuoden synergisin työpäivä jo tänään!


Technopolis Espoo 

Technopolis 2:n ravintolasali

Technopoliksen kokous- ja ravintolatilat Espoon Otaniemessä ovat iltaisin ja viikonloppuisin varattavissa yksityistilaisuuksiin normaalin aukioloaikamme ma-pe klo 8.00-17.00 jälkeen. Eri kokoisia kokoustiloja (2-200 hlö) on yhteensä n. 30, ja ravintoloitakin neljä, joten valinnanvaraa löytyy. Technopolikseen on helppo tulla omalla autolla ja julkisilla. Pysäköintitilaa on runsaasti. Tutustu kokoustiloihin 360-esityksen avulla.

Saunalliset kokoustilat (yhteensä 5) sijaitsevat omassa rauhassaan talojemme ylimmissä kerroksissa. Kokoustila toimii pienen porukan palavereihin yksityisesti myös päivisin, sillä kaikki tarjoilut voidaan kattaa sisään tilaan.

Ravintolat ja kokoustilat ovat olleet toiminnassa koko pandemian ajan. Turvallisuus on meille tärkeää! Käymme yhdessä asiakkaan kanssa läpi toiveet tilan koosta ja kartoitamme kuhunkin tapahtumaan parhaiten sopivan tilan. Täältä voit lukea Technopoliksen Covid-toimenpiteistä.

Varaukset ja yhteydenotot: meeting@technopolis.fi

 

EMMA - Espoon modernin taiteen museo

Espoon Modernin Taiteen Museo EMMAn tilat

Kuva: Ari Karttunen / EMMA

Tuo yritysvieraasi inspiroivaan ympäristöön tai vietä luova tiimipäivä. Innostu uusista nykytaiteen näyttelyistä ja yhdistä päivääsi laadukkaat kokoustilat uniikissa ympäristössä. Kokouspaketit sopivat hyvin yritysten henkilökunnalle tai yritysvieraille. Kokousvaraajalle museoiden pääsyliput kaksi yhden hinnalla.

EMMA on pinta-alaltaan Suomen suurin taidemuseo. Turvallista tilaa nauttia taiteesta riittää, kun otamme toisemme huomioon. Kävijöiden ja työntekijöiden turvallisuus on otettu huomioon monin tavoin. Tutustu turvallisen vierailun ohjeisiin EMMAn kotisivuilta.

Kokousvieraille suositellaan EMMAn Paletti-tilaa ja juhlavieraille Aitio-tilaa. EMMAssa voit järjestää myös yksityistilaisuuksia aukioloaikojen ulkopuolella, jolloin tilat on suljettu muilta asiakkailta. Paletti-tilassa kokoustaa turvallisesti 20 hlöä ja Aitiossa jopa 120 hlöä. Katso lisää EMMAn nettisivuilta https://emmamuseum.fi/vieraile/jarjesta-tilaisuus/ tai ole yhteydessä asiakaspalveluun: info@emmamuseum.fi tai 043 827 0941 (ma-pe klo 10-14).

 

SmartVillage

Smartvillagen suuret ja yksityiset tilat mahdollistavat joustavia ratkaisuja tiimien turvalliseen tapaamiseen. Voit varata tiimillesi esim. valoisan South Village -tilan omalla sisäänkäynnillä, jossa turvavälien pitäminen onnistuu hyvin jopa 50 hengen tilaisuuksissa.  

Keilarannassa sijaitseva 500m² tapahtumatila Smartvillage toimii täyden palvelun alustana mahdollistaen erilaisten tapahtumien, workshopien ja projektien toteuttamisen joustavalla otteella.
Smartvillage palvelee asiakkaita huolehtien turvallisuudesta ja organisoimalla työtilat, tapaamiset ja tapahtumat vastaamaan viranomaisten suosituksia. 

Tutustu SmartVillageen osoitteessa www.smart-village.com/fi/espoo/.

Sea & Mountain Adventures Oy

Karhunpesän ulkoterassi

SMA Group hirsihuvilat, päremajat ja lapin kota sijaitsevat omassa luonnon rauhassa Nuuksiossa ja Porkkalassa.

Kohteissa on aina vain yksi asiakasryhmä kerrallaan, joten tilaisuuden voi pitää täysin omassa rauhassa ilman häiriötekijöitä. Ruokapalvelut hoituvat paikalle sovitusti.

Tilojen laadukkaaseen siivoamiseen ja kosketuspintojen desinfioimiseen jokaisen asiakasryhmän välissä kiinnitetään erityistä huomioita. Käsipyyhkeinä käytetään paperipyyhkeitä ja käsidesiä on saatavilla. Myös aktiviteettivälineiden kosketuspinnat desinfioidaan käytön välissä ja turvaväleistä huolehditaan.

Nuuksion kansallispuisto on rajanaapuri Karhunpesällä ja Safaritalolla, joten luontopoluille ja ohjattuihin aktiviteetteihin pääsee suoraan pihalta. Piha-alueet terasseineen tarjoavat myös hyvät puitteet ulkoilulle kokouksen lomassa.

Tilat ja palvelut:

Aktiviteettipalveluita voi tilata joko kokouksen lomaan tai ulkoilu voi olla se itse asia. Ulkoilla voi säässä kuin säässä, se on vain varusteista kiinni. Meiltä löytyy tarvittaessa lainaksi mm. sadevarusteita, saappaita ja talvihaalareita.