Siirry sisältöön

Otaniemi - Keilaniemi

Aalto Inn

Hotellit

Aalto Inn -tutkijahotelli tarjoaa korkeatasoisia kalustettuja asuntoja yhdestä vuorokaudesta 6 kuukauden asumiseen.

Aalto Inn -tutkijahotelli tarjoaa korkeatasoisia kalustettuja asuntoja yhdestä vuorokaudesta 6 kk:n asumiseen. Aalto Inn sijaitsee mainiolla paikalla Otarannassa, Aalto-yliopiston Otaniemen kampuksella. Tutkijahotellissa on 52 huoneistoa kooltaan 29,5-82 m2:

  • 25 kaksiota
  • 22 yksiötä
  • 5 kaksiota parvella

Kaikissa huoneistoissa on hyvin varustettu keittiö, peruskalustus ja tyylikkäät kylpyhuoneet. Muutamissa huoneistoissa on myös parvitila. Useissa huoneistoissa on myös lasitetut parvekkeet ja monista upea näkymä merelle. Kaikissa kerroksissa on oleskelutilaa, josta on esteetön näkymä Laajalahdelle. Pesuhuone on asukkaiden yhteisessä käytössä. Asukkailla on mahdollisuus parkkipaikkaan.

Aalto Inn on osa ainutlaatuista Unihome-palvelukonseptia, jonka Helsingin yliopisto ja Aalto-yliopisto ovat yhteistyössä luoneet. Pyrkimyksenä on tarjota joustavia ja kohtuuhintaisia ​​asuntoja Suomeen saapuvien kansainvälisten tutkijoiden ja vierailijoiden majoittamiseen. Vaikka huoneistot ovat ensisijaisesti tarkoitettu heidän majoittamiseen, myös yritykset ja matkailijat ovat tervetulleita Aalto Inn:iin. Ota yhteyttä ja kysy lisää.