Siirry sisältöön

Nuuksio

Aurora Nuuksio

Kokoustilat ja ohjelmapalvelut

Omat tilat ja täydet palvelut ympäri vuoden ainoana luontomatkailualan yrityksenä suoraan Nuuksion kansallispuistossa!

Omat tilat ja täydet palvelut vuoden ympäri ainoana luontomatkailualan yrityksenä suoraan Nuuksion kansallispuistossa! Nauti Nuuksion erämaaluonnosta, ainutlaatuisista tiloista ja hyvästä palvelusta toivomallasi kokonaisuudella. Palveluihin kuuluvat metsäravintola ja metsämajatalo Aurora Nuuksio, juhla- ja kokoustilat sekä -palvelut, ohjelmapalvelut ja rantasaunat (myös aito savusauna!). Lisäksi erikseen vuokrattava 230 m2 talo rantasaunalla kauniin metsälammen rannalla.

Kokous- ja juhlatilat

Kuusi tilavaihtoehtoa yhteensä noin 200 hengelle Nuuksion kansallispuistossa. Toivomanne palvelut ryhmille kokousten, tilaisuuksien, juhlien, virkistyspäivien, retkien ja rentoutumisten yhteydessä.

1880-luvun perinnetorppa
1880-luvulla rakennettu Tervalammin kartanon perinnetorppa huokuu lämmintä tunnelmaa. Tilassa on suuri avotakka, lankkulattiat ja hirsiseinät, sekä modernit kokousvälineet. Edessä ulkopöydät. Laajaa piha-aluetta Nuuksion kansallispuistossa ympäröivät punamultaiset rakennukset muodostaen vanhanajan maalaismiljöön aittoineen. Pihalta avautuu näkymä laaksoon, ranta on sadan metrin päässä. Torppa toimii 2–30 hengen ryhmille niin ruokailu-, kokous- kuin juhlatarkoituksiinkin.

Kolmen tulisijan pyöreä hirsikota
Jylhän kallion kupeessa metsässä kolmen tulisijan hirsikota. Tulien ympärillä istutaan penkeillä porontaljoilla pöytien ääressä. Vietä mieleenpainuvia hetkiä hyvän ruoan parissa tai vaikkapa eräkokkikoulussa. Tila soveltuu 2–70 hengen juhliin, tilaisuuksiin ja ruokailuihin.

1930-luvun funkkishuvila Aurora Nuuksio
Funkkishuvila Aurora Nuuksio sijaitsee lampi-ja laaksomaisemissa Nuuksion kansallispuiston luonnon keskellä. Talon kummassakin päädyssä on puoliympyränmuotoinen erkkeritorni, salissa mahtuu ruokailemaan, tilaisuuksiin ja kokouksiin noin 40 henkeä. Lisäksi tilava terassi, yläkerrassa viihtyisä oleskelutila, a-oikeudet, ravintolapalvelut, majoitustilat ja sauna.

Valklammen erämaatalo
Hyvinvarusteltu Valklammen 230 m2 talo sijaitsee kauniin metsälammen rannalla suoraan Nuuksion kansallispuistossa. Rannalla käytössä myös puulämmitteinen sauna sekä nuotiokehä. Talossa moderni keittiö, sali takkoineen, 4 makuuhuonetta ja 2 kylpyhuonetta. Upeat ulkoilumaastot! Talo soveltuu 16+2 hengen majoitukseen, saliin mahtuu viettämään iltaa noin 40 henkeä.

Rantasaunojen takkatupa
Rantasaunojen takkatuvassa voi kokoustaa ja järjestää tilaisuuksia rennosti suoraan kauniin metsälammen rannalla. Takkatuvasta pääsy suurelle terassille ja laiturialueelle. Takkatupa soveltuu noin 20 hengen tilaisuuksiin.

Metsäravintola

Aurora Nuuksio toimii Nuuksion kansallispuiston Kattilassa. Erikoisuutena erinomaiset raaka-aineet ja maukas suomalainen ruoka, hyvä palvelu sekä idyllisen inspiroivat tilat kauniin luonnon keskellä. Järjestämme myös ruokailuja tulilla ja eräkokkikouluja.

Aurora Nuuksio tarjoaa Reilun kaupan tuotteita.

Majoitus

Majoitus 2–34 hengelle laakso- ja lampimaisemissa. Metsämajatalo Aurora Nuuksiossa majoitustilaa 16+2 hengelle 7+1 huoneessa. Valklammella majoitustilat 16+2 hengelle. Lisää majoitustilaa varattavissa tarvittaessa, ja erähenkisille ryhmille saatavissa myös puolijoukkuetelttoja.

Savusauna & hemmottelua

Savu- ja sähkösaunat sekä perinteinen puusauna luonnonrauhassa metsälammen rannalla Nuuksion kansallispuistossa tarjoavat erinomaiset löylyt ja uintimahdollisuuden ympäri vuoden. Saunoille varattavissa myös ryhmälle lämmitetty palju sekä hemmotteluhoitoja ja -tuotteita. Saunojien käytössä takkahuone, pukuhuoneet sekä saunojen terassi- ja laiturialueet.

Ohjelmapalvelut

Nauti Nuuksion erämaasta ja rentoudu. Ohjelmapalvelu järjestää toivomaasi ohjelmaa, kuten eräkokkikouluja, nuotioruokailuja, lumikenkäretkiä, melontaa, patikka- ja sieniretkiä, kalastusta, kisailuja ja valokuvaussuunnistuksia, luontopolkuja ja erätaito-opastuksia, seikkailua, stand-up esityksiä ja metsäteatteria, metsäjoogaa, jääcurlingia, sup-lautailua, husky-retkiä ja ratsastusta sekä teemoitettuja ja tilaisuuteen suunniteltuja ohjelmakokonaisuuksia.