Siirry sisältöön

Auto Europe

Autovuokraamot

Auto Europe on ollut maailman johtavia autonvuokrausvälittäjiä jo yli 50 vuoden ajan.

Auto Europe perustettiin vuonna 1954 ja on nyt yksi maailman vakiintuneimmista autonvuokrauksen välittäjistä yli 20,000 noutokohteella jopa yli 180 maassa.

Auto Europe tarjoaa asiakkailleen laajan valikoiman autoja taatusti edullisimmilla hinnoilla, minkä ansiosta yritys menestyy maailmanlaajuisesti. Sen lisäksi Auto Europe ei veloita mitään peruutus tai muutoskuluja jopa 48 tuntia ennen vuokran alkua ja asiakkaat eivät koskaan maksa luottokorttikuluja.

Yhteistyön lisäksi maailman suurimpien vuokraamojen kanssa, kuten Sixt, Thrifty, Budget, Avis, Europcar ja Hertz, menestystä on kasvattanut myös palkittu varaus- ja asiakaspalvelu, joka on saanut lukuisia matkailupalkintoja ja suosituksia vuosien varrella.

Auto Europe tarjoaa oikean ajoneuvon jokaiselle matkalle miniluokasta suurimpiin autoihin, sekä urheilu- ja asuntoautoja rentouttavalle viikonlopulle ystävien kanssa, hauskalle perhelomalle tai tärkeälle liikematkalle.

Autonvuokraus Auto Europen kautta on nopeaa ja helppoa tehokkaan ja erittäin käyttäjäystävällisen varausjärjestelmän kautta. Käy Auto Europen verkkosivuilla ja tee varaus kolmella helpolla vaiheella.