Siirry sisältöön

Bodominjärvi

Backbyn Kartano

Historiallinen Backbyn kartano sijaitsee Pohjois-Espoon Pakankylässä, vain 25 km:n päässä Helsingin keskustasta ja lentoasemalta.

Kokous- ja juhlatilat

Sijainti idyllisessä maalaismiljöössä takaa kokouksille keskittymisrauhan ja inspiroi luovaan ajatteluun. Backbyn kartanon ihastuttavat puitteet mahdollistavat niin pienimuotoisen palaverin kuin suuremman kokouksen järjestämisen. Kokoustilat ovat varusteltu nykyajan vaatimusten mukaisesti ja vieraanvarainen kokousemäntä varmistaa paikan päällä päivän täydellisen sujuvuuden. Kartanon alakerrassa on Vilpola-tila, joka soveltuu noin 30 henkilön kokouksille. Lisäksi kartanon yläkerrassa on neljä kokoustilaa, jotka soveltuvat 10–15 henkilölle sekä kaksi pienempää ryhmätyötilaa. Suurin kokoustila, Vaahtera, sijaitsee viereisessä kylpylärakennuksessa. Vaahteraan mahtuu luokkamuodossa noin 40 henkilöä ja seminaarimuodossa noin 60 henkilöä. Takalla varustettu Vaahtera-tila soveltuu myös tilaussauna-asiakkaiden illanvietto- ja ruokailutilaksi. Lisäksi erillisessä Kavaljeeri-rakennuksessa on kokoustila 16 henkilölle. Backby on ainutlaatuinen juhlapaikka perhe- ja yritysjuhlille kauniin luonnon keskellä. Kartanoravintolassa on 150 asiakaspaikkaa. Tilaisuus ja tarjoilut räätälöidään yksilöllisiin tarpeisiin sopiviksi.

Ravintola

Historiallisessa päärakennuksessa sijaitseva Kartanoravintola hemmottelee vieraita kotoisilla makuelämyksillä. Runsaat noutopöydät ja à la carte -listan herkulliset annokset tarjoavat runsaan valikoiman vaihtoehtoja. Joka sunnuntai kartanoravintolassa tarjolla brunssi, jossa käytetään parhaita kotimaisia raaka-aineita paikallisuutta, sesonkia ja ravintolan atmosfääriä korostaen.

Majoitus

Rauhalliset ja viihtyisät 50 majoitushuonetta sijaitsevat kylpylärakennuksessa. Huoneiden varustukseen kuuluu wc, suihku, televisio, hiustenkuivaaja ja kylpytakit. Hieman enemmän ylellisyyttä haluaville on tarjolla kaksi uniikkia huonetta Kavaljeeri-rakennuksessa.

Sauna

Vieraiden käytössä oleva sauna- ja allasosasto on idyllinen ja viihtyisä rentoutumiskeidas. Perinteisten suomalaisten saunojen lisäksi lämpöä riittää myös höyrysaunan lauteilla. Uima-altaan vesi on jatkuvasti 27-asteista ja porealtaan piristävät poreet 34-asteisia. Porealtaassa rentoutuessa voi ihailla upeaa kartanon puistoa. Backby tarjoaa myös laajan valikoiman hemmotteluhoitoja ja hierontoja.