Siirry sisältöön

Bodominjärvi

Bodomin kartano

Kokous- ja juhlatilat, tilausravintola

Upea vuonna 1797 valmistunut kartano Bodominjärven rannalla. 8 erikokoista kokous- ja juhlatilaa sekä ravintola.

Ravintola Bodomin kartano on upea vuonna 1797 valmistunut kartano, Bodominjärven rannalla Espoossa.

Kokous- ja juhlatilat

Bodomin kartanon viihtyisä ilmapiiri, luonnonläheisyys ja korkeatasoinen keittiö sekä palvelu luovat erinomaiset puitteet onnistuneille kokouksille, juhlille, golf- ja muille yritystapahtumille.

Bodomin kartano on myös erinomainen paikka syntymäpäiville, hääjuhlille, merkkipäiville - kaikille unohtumattomille juhlille.

Bodomin kartano on avoinna kesäkuukausina (touko-lokakuu) päivittäin ja muina vuodenaikoina tilauksesta. Bodomin kartanoon on matkaa Helsingin keskusta vain 25 minuuttia ja se sijaitsee Kehä 3:n ja lentokentän välittömässä läheisyydessä.

Kartanorakennus

  • 8 erikokoista kokous- ja juhlatilaa
  • Kokoukset 8 – 35 vieraalle
  • Juhlatiloja 120 vieraalle
  • Terassipaikkoja yli 200 vieraalle

Vanha Talli

Kartanon Vanha Talli sekä kunnostettu rantasauna kokoustiloineen ovat myös vuokrattavissa monimuotoisiin tapahtumiin. Vanha Talli soveltuu erinomaisesti hää- ja perhejuhlien tai kesäisen kokouksen pitopaikaksi, tuotelanseerauksiin, elonkorjuujuhliin, latotansseihin, muotinäytöksiin… • Kokoukset ja juhlat 100 vieraalle

Rantasauna ja makasiinisaunat

Kartanon pihapiirin kauniissa rantamökissä, aivan Bodom järven rannalla, sijaitsee tyylikäs uusi sauna ja kokoustila 12 vieraalle. Pihapiirin makasiinisaunoista löytyy yksi sauna naisille (n. 15 henkilölle) ja kaksi saunaa miehille, joihin molempiin mahtuu n. 20 henkilöä.

Yhteystiedot

Bodominkuja 7, 02940 Espoo
myynti@bodominkartano.fi
+358 (0)44 508 0034

bodominkartano.fi/