Kahvilat

Vuonna 2015 perustettu Café Kulma on tyyliltään mannereurooppalainen kahvila, jossa on yhtä luontevaa tulla lasten kanssa kaakaolle kuin kaveriporukalla viinilasilliselle.

Hyvän kahvin ja haudutetun teen lisäksi tarjolla on pientä makeaa ja suolaista purtavaa, ruokaisia salaatteja ja herkullisia patonkeja. Arkipäivisin tarjolla on edullinen ja maukas kotiruokalounas. Perinteisten kahvilatarjoilujen lisäksi tarjolla on alueen laajin viini-, erikoisolut-, siideri- ja alkoholittomien oluiden ja siiderien valikoima.

Kahvilassame on neljästi vuodessa vaihtuva taidenäyttely, elävää musiikkia kuukausittain, tietovisa joka sunnuntai-ilta ja useita kertoja vuodessa erilaisia teematapahtumia - myös lapsille. Tarjolla on ajanvietoksi runsaasti pelejä sekä aikuisille että lapsille, aikakausilehtiä, päivän sanoma- ja iltapäivälehdet sekä ilmainen 150 Mb/s langaton internetyhteys.

Tiloissamme voi myös järjestää pieniä yksityis- ja yritystilaisuuksia sekä kokouksia. Toimitamme myös pitopalvelutarjoilut isoihinkin tilaisuuksiin.

Yhteystiedot

Yläkartanontie 28, 02360 Espoo
exp.ravintolat@gmail.com
+358 (0)44 239 1548
Facebook
facebook.com/cafekulma
www.cafekulma.fi