Kulttuuri ja nähtävyydet

EMMA - Espoon modernin taiteen museo on yksi Suomen keskeisimmistä taidemuseoista. Espoon Tapiolassa Näyttelykeskus WeeGeellä sijaitsevan EMMAn kokoelma- ja näyttelytoiminta profiloituu kotimaiseen ja kansainväliseen modernismiin, nykytaiteeseen sekä designiin.

Arkkitehtonisesti vaikuttavassa professori Aarno Ruusuvuoren suunnittelemassa WeeGee-talossa sijaitsevat EMMAn näyttelytilat ovat pinta-alaltaan Suomen suurimmat. Puhdaslinjainen moderni arkkitehtuuri tukee EMMAn, Saastamoisen säätiön ja Tapio Wirkkala Rut Bryk säätiön kokoelmien sekä vaihtuvien näyttelyiden kokemuksellista esittämistä.

Ravintolaa hoitaa luomuruokaan panostava SIS.Deli + Café.

EMMAn entiseen painosaliin rakennetuista 5000 neliön näyttelytiloista puolet täyttää jatkuvasti esillä oleva Saastamoisen säätiön taidekokoelma. Toisella puolella vaihtuvat kotimaiset ja kansainväliset taidenäyttelyt. EMMAn perustana on kaksi taidekokoelmaa; EMMAn oma, entinen Espoon kaupungin kokoelma sekä Saastamoisen säätiön taidekokoelma. Lisäksi EMMAlla on useita muita lahjoitus- ja talletuskokoelmia.

EMMA tarjoaa ryhmille opastuspalveluja, esimerkiksi opastuksia näyttelyihin sekä taidepajoja aikuisille sekä lapsille. Vuosittain EMMAssa on runsaasti erilaisia tapahtumia. Ajankohtaiset tiedot EMMAn tapahtumista on EMMAn nettisivuilla.

Kokous- ja juhlatilat

EMMA tarjoaa ainutlaatuiset puitteet erilaisille yritys- ja yksityistilaisuuksille. EMMAssa voit unohtaa neukkarin ahtaat tilat ja nauttia taiteen värittämästä maisemasta ympärilläsi. Ympäristö inspiroi. Voit varata kahdesta varattavasta tilasta tilaisuuteesi sopivan:

  • AITIO - Tilaisuutesi taiteen keskellä: Aitio on näyttävä seminaari- ja juhlatila EMMAn näyttelyiden läheisyydessä. Tila soveltuu erinomaisesti suurempienkin seminaarien, lehdistö- ja cocktailtilaisuuksien pitopaikaksi. Tilassa on helppokäyttöistä huipputason tekniikkaa ja tunnelmanluojana pysäyttävä Tapio Wirkkalan suurikokoinen puuvaneriveistos Ultima Thule. Henkilömäärä: 100-150 istuen, 230 seisten
  • PALETTI - tila luovuudelle: Paletti on erinomainen tila inspiroiville kokouksille ja workshopeille. Tilan suurikokoisista ikkunoista voi ihailla Tapiolalaista metsämaisemaa sekä 60-luvun kuuluisaa Futuro-taloa. Henkilömäärä: 50 istuen, 80 seisten

EMMA PROn jäsenille tilavuokrat -30%. Lue lisää EMMAn yritysklubista EMMA PROsta

 

Tutustu EMMAn ajankohtaisiin näyttelyihin ja tapahtumiin

www.emma.museum

Yhteystiedot

Ahertajantie 5, 02100 Espoo
info@emma.museum
+358 (0)43 827 0941
Twitter
#emmamuseum
Facebook
facebook.com/emmamuseum
Instagram
#emmamuseum
www.emma.museum

Aukioloajat

ma suljettu
ti, to 11-18
ke 11-19
pe 11-19 (llmaisilta 17-19)
la-su 11-17

EMMA - Espoon modernin taiteen museo Kuvia