Siirry sisältöön

Tapiola

Espoo Metro Areena

Kokous- ja juhlatilat

Metro Areena on Tapiolan urheilupuistossa sijaitseva tapahtumapaikka, jossa järjestetään yleisötapahtumia sekä yksityistilaisuuksia.

Metro Areena on Tapiolan urheilupuistossa sijaitseva tapahtumapaikka, jossa järjestetään yleisötapahtumia (urheilutapahtumat, konsertit) sekä yksityistilaisuuksia.

Kokous- ja tapahtumatilat

Metro Areena soveltuu sekä pieniin että suuriin urheilu-, viihde-, kuin yritystapahtumiin. Monitoimiareena muuntuu nopeasti urheiluhallista konserttisaliksi tai messutapahtumien pitopaikaksi. Tarvitsitpa sitten koko areenaa tai osaa siitä, käytössäsi on aina nykyaikainen huipputekniikka, innostunut henkilökunta sekä monipuoliset ja ammattitaitoiset ravintolapalvelut.

Vuokrattavia aitioita ja kokoustiloja on 10 kpl, joista kahdessa on sauna. Aitiot on suunniteltu pääasiallisesti 10-40 hengelle, mutta muokkautuvat jopa 100 hengen tilaksi. Hyvä tapahtumapäivä täydentyy illanvietolla omassa aitiossa saunan ja maittavan ruoan kera. Areenalla on tiloja myös 100-500 henkilölle. Areenalla voit yhtä hyvin järjestää konsertin lähes kymmenelle tuhannelle ihmiselle tai tunnelmallisen juhlan yrityksesi avainhenkilöille. Areenataso on muokattavissa myös erikokoisiksi pienemmiksi tiloiksi. Jääkiekkokatsomossa n. 7000 paikkaa, konsertteihin mahtuu n. 8500 hlöä.

Areena muokkautuu tilaisuuden ja vierasmäärän mukaan - Metro Areena on pieni kun tarvitaan pientä, suuri kun tarvitaan suurta!

Sauna

Sauna max 10 henkilölle, saunakabinetti max 30 henkilölle.