Siirry sisältöön

Espoon Golfseura

Aktiviteetit

Espoon Golfseuran Championship -tasoinen kenttä on haasteellinen kaikille pelaajille pelitasoituksesta riippumatta

Espoon Golfseura – Kenttäklassikko jokilaaksossa

Vuonna 1982 avattu EGS:n kenttä on toiminut lukuisten Challenge Tourin osakilpailujen pelinäyttämönä, ja se tarjoaa haasteita ja elämyksiä kaikille pelaajille tasoituksesta riippumatta. Kierros jokilaaksossa kuuluu kaikkien golfareiden toivelistalle.

Espoon Golfseura ry on ensisijaisesti urheiluseura, ja se on perustettu 1977. EGS aloitti toimintansa Suomen toisena 18-reikäisenä kenttänä vuonna 1982.

Espoon Golfseura tunnetaan yhteisönä, joka on kasvattanut perustamisestaan lähtien huippugolfareita, mutta tarjoaa palveluita ja upean kentän kaikenikäisille ja -tasoisille harrastajille.

Seura tekee yhteistyötä Espoon kaupungin kanssa järjestämällä Espoon kouluille koulugolftapahtumia. Koululaiset ja opiskelijat voivat näin tutustua lajiin sekä innostua liikkumaan luonnossa ystäviensä seurassa.

Espoon Golf Akatemia tarjoaa opetusta kilpapelaajille ja aktiiviharrastajille sekä kaikille, jotka haluavat oppia ja kehittyä golfin parissa. Ravintola Rosavilla on kentällä pelaavia palveleva kahvila-ravintola. Rosavilla palvelee kaikkia, niin golfareita, alueen asukkaita kuin satunnaisia ohikulkijoitakin. Rosavilla on avoinna golfkaudella joka päivä.

Teksti: Fore! Golf Media 07/2018

Yhteystiedot

Blominmetsäntie 2, 02780 Espoo
caddiemaster@egs.fi
+358 600 418 841

espoongolfseura.fi/