Siirry sisältöön

Espoon keskus

Espoon Kartano

Kokous- ja juhlatilat

1700 -luvun lopulla rakennettu historiallinen kartano, jonka kauniit tilat soveltuvat erinomaisesti erilaisiin tilaisuuksiin

Espoon kartano on 1700 -luvun lopulla rakennettu historiallinen kartano, jonka kauniit tilat soveltuvat erinomaisesti erilaisiin tilaisuuksiin. Sopii niin hääjuhliin kuin muihinkin perhetapahtumiin sekä yrityksien juhliin ja kokouksiin. Kartanon kaunis ja monipuolinen ympäristö on myös erinomainen virkistys- ja seikkailukäyttöön! Espoon Kartanon uusina isäntinä ja tilaisuuksien järjestäjinä toimii Chefs Gourmet Catering, jonka asiantuntemuksen ja ystävällisen palvelun saatte käyttöönne tilaisuudessanne.

Juhla- ja kokoustilat

Kolme peräkkäistä salia ja salonki, joihin yhteensä mahtuu 120 vierasta, ja tanssillekin jää tilaa. Suurimpaan saleista, keltaiseen saliin, mahtuu noin 50 hlöä seminaariin. U-muotoon noin 30 hlöä. Holvikellarin sali luo mahdollisuuksia tunnelmalliselle kokoukselle, hääjuhlan iltapalalle tai pienelle muistotilaisuudelle, max 20 hlön ryhmille. Kartanolla on useita ryhmätyötiloja.

Yhteystiedot

Kuninkaankartanontie 31, 02740 Espoo
chefs@chefsgourmet.com
+358 9 2567968

www.espoonkartano.fi/