Siirry sisältöön

Tapiola

Espoon kaupunginteatteri

Espoon Kaupunginteatteri - The International Theatre of Finland kokoaa ohjelmistoonsa omien tuotantojensa lisäksi parhaat koti- ja ulkomaiset vierailuesitykset. Esityksiin on aina saatavilla tekstitys englanniksi.

PARHAAT ESITYKSET LÄHELTÄ JA KAUKAA

Espoon Kaupunginteatteri - The International Theatre Of Finland kokoaa ohjelmistoonsa omien tuotantojensa lisäksi parhaat koti- ja ulkomaiset vierailuesitykset.

Espoon Kaupunginteatteri on ohjelmistoltaan poikkeuksellinen teatteri, pikemminkin yli 30 vuotta kestänyt festivaali kuin tavallinen laitosteatteri. Tuomme jokaisena näytäntökautena Louhisaliin 2-4 ajankohtaista vierailua ulkomailta kotimaisen vierailuohjelmiston lisäksi. Teatterin historian aikana on nähty esityksiä eri puolilta maailmaa, lukuisilla eri kielillä esitettynä. Myös vuosittain keväällä järjestettävät Viro-viikot ovat vakiinnuttaneet paikkansa teatterin ohjelmistossa.

Tarjoamme näköalapaikan esittävän taiteen ajankohtaisiin aiheisiin ja uusimpiin tuuliin. Teatterissamme voi tutustua kaikkiin esittävien taiteiden lajeihin. Perinteisen puheteatterin lisäksi ohjelmistoomme kuuluu myös sirkusta, tanssia, oopperaa ja esitystaidetta.

Teemme kulttuurin kentällä aloitteellista ja laaja-alaista yhteistyötä eri toimijoiden kanssa, teatterimme toimii kohtauspaikkana. Teatterimme on moniarvoisen yhteiskunnan puolestapuhuja ja luo toiminnallaan ympäristön, jossa taide kukoistaa.

OHJELMISTO

Tutustu teatterimme monipuoliseen ohjelmistoon täältä!

TEKSTITYS

Tarjoamme tekstityksen esityksiimme. Tekstitys heijastetaan joko näyttämön takaseinän näyttötaululle tai se on luettavissa mobiilisovelluksella. Englanninkielinen käännös on saatavilla aina, osaan esityksistä on myös suomenkielinen tekstitys. Lue lisää!

NÄYTTÄMÖT

Kaupunginteatterilla on kaksi näyttämöä, Revontulihalli sekä Louhisali. Revontulihalli sijaitsee Tapiolassa n. 600 metrin päässä metroasemalta. Revontulihallissa nähdään teatterin omat tuotannot, joita esitetään yleensä 15-30 kertaa.

 Louhisalissa puolestaan nähdään pääosin kaikki Espoon Kaupunginteatterin kotimaiset ja ulkomaiset vierailuesitykset. Vierailuissa on yleensä 2-4 esitystä. Louhisali sijaitsee Espoon kulttuurikeskuksessa, noin 400 metrin päässä metroasemalta.