Aktiviteetit

Esport on pohjoismaiden suurin sisäliikuntakeskus, joka tunnetaan monipuolisista palveluista jo yli 30-vuoden ajalta. Esportista löydät myös viihtyisät sauna- ja kabinettitilat!

Esport Center on perustettu vuonna 1981. Esport Centerin yli 20 000 neliömetrin tiloista löytyy ainutlaatuinen mailapeli- ja fitnessmaailma. Esport Centeristä löytyy yhteensä yli 50 mailapeli- ja monitoimikenttää.

Esport Fitness rakennettiin Esport Centerin yhteyteen vuonna 1983. Esport Fitness tarjoaa laajan ja monipuolisen valikoiman fitness-palveluita sekä Espoossa (2500m²) että Helsingissä (2000m²).

Esport ratiopharm Arena valmistui Esport Centerin kylkeen vuonna 2005. Arena on kansainvälisen tason monitoimihalli, josta löytyy 800 m juoksurata, iso kuntosali (Kunto-Arena), ryhmäliikuntatilat, kamppailukeskus, Trimmi-kiertoharjoittelu-sali, CrossTraining-sali sekä salibandykenttiä, täysmittainen jalkapallokenttä, pienempi akatemiakenttä sekä monitoimikenttä salibandyyn, futsaliin tai koripalloon. Arenalla järjestetään myös paljon pieniä ja suurempiakin tapahtumia ja turnauksia.

Lisäksi Arenalla on erittäin suosittu lasten liikuntapuisto Esport HopLop, pikaruokaravintola Hesburger sekä kahvio- ja tilausravintola. Esport tarjoaa myös kesäleirejä, iltapäiväkerhotoimintaa ja ryhmäliikuntaa lapsille.

Kokoukset & yritystapahtumat

Esportin kokous- ja saunatilat sopivat erinomaisesti erilaisten tapahtumien ja edustustilaisuuksien järjestämiseen.  Päivän ohjelma on helppo räätälöidä Esportin todella laajasta lajivalikoimasta mielenkiinnon ja kunnon mukaan riippumatta osallistujan omasta liikuntataustasta.

Yhteystiedot

Koivu-Mankkaan tie 3-5, 02200 Espoo
vesa.lehtinen@esport.fi
+358 9 5024 700
www.esport.fi/yrityksille/yrityksille