Siirry sisältöön
Vastuullinen vaihtoehto

Nuuksio, Korpilampi - Lahnus

Eventure Oy - Ohjelmapalvelut ja kokoustilat

Laadukkaita ohjelmapalveluja ja elämyksellisiä seikkailuja Nuuksion tukikohdassa sekä Uudenmaan alueella. Yli-Takkulan tila saunoineen juhla- ja kokouskäyttöön.

Laadukkaita ohjelmapalveluja ja elämyksellisiä seikkailuja Nuuksion tukikohdassa sekä Uudenmaan alueella. Eventure Oy tarjoaa laadukkaita ohjelmapalveluja ja elämyksellisiä seikkailuja yritys- ym. ryhmille esim. virkistyspäivään, henkilöstötapahtumaan, tyky- ja tyhypäiviin ja muihin tärkeisiin tilaisuuksiin.

Juhla- ja kokoustila Yli-Takkulan tila

Eventuren tukikohtana toimii Nuuksion kansallispuiston maisemissa sijaitseva historiallinen Yli-Takkulan tila keskellä idyllistä suomalaista maalaismaisemaa. Tilalla on erinomaiset mahdollisuudet toteuttaa elämyksellisiä ohjelmia niin maalaismaisessa pihapiirissä kuin pihamaalta alkavissa Nuuksion jylhissä metsissä ja järvimaisemissa.

Villa Takkula tarjoaa idylliset kokoustilat. Päivän kruunaa tunnelmallinen ruokailu suuressa Kodassa tai maalaishenkisellä Navetan ylisellä sekä lempeät löylyt puulämmitteisessä saunassa. Navetan ylisellä järjestät myös ikimuistoiset häät tai juhlat. Maatilan vanhat reet, puimakone ja monet muut laitteet luovat alkuperäiskuntoiselle yliselle tunnelmaa. 

  • Villa Takkulan saliin mahtuu max. 20 henkilöä kokoustamaan tai ruokailemaan. Lisäksi käytettävissä on kaksi pienempää huonetta, jotka toimivat esim. ryhmätyötiloina. Tilat toimivat mukavasti noin 30 henkilölle vapaamuotoiseen juhlaan, illanviettoon, seurusteluun ja/tai ruokailuun.
  • Navetan ylisille mahtuu istumaan noin 110 henkilöä pöytäruokailuna

Sauna ja Kota

Pihapiiristä löytyy hirsirunkoinen puulämmitteinen pihasauna, joka on remontoitu 2016 keväällä uuteen uskoon. Lämpökäsitelty lehmus luo tunnelmaa löylytilaan. Ylälauteille mahtuu 8 henkilöä löylyttelemään. Saunassa on pieni pukutila, johon voi jättää pyyhkeen ja saunatossut. Vaatteiden vaihto ja peseytyminen tapahtuu Takkulan Tuvassa. Talon puolesta järjestyy saunatossut ja pyyhkeet max. 20 henkilölle.

Kota toimii oivana lisätukikohtana saunomisen yhteydessä, jolloin saunomisen lomassa voi esim. paistella räiskäleitä avotulella, nauttien ne nokipannukahvin kera. Kota sijaitsee saunan välittömässä läheisyydessä.

Ohjelmapalvelut

Eventuren palvelut ovat toteutettavissa myös eri puolella pääkaupunkiseudun ja Uudenmaan aluetta mm. upealla rannikkoseudulla, seikkaillen luonnonkauniilla saarilla, lukuisien kokouspalveluja tarjoavien yhteistyökumppaneiden ympäristöissä ja ennen kaikkea siellä missä asiakas toivoo. Kumilautta-, kanootti- ja kajakkisafareita, patikka- ja lumikenkäretkiä, tiimitehtäviä ja -kisailuja, erä- ja selviytymistaitoja, pelastuspukuseikkailuja, Husky/rekikoira-ajeluja, kotaruokailuja ym. seikkailuja, retkiä ja elämysohjelmia.

Tutustu palveluihin videoiden kautta

Ympäristösertifikaatit

Valitsemalla ympäristösertifioidun palveluntarjoajan, valitset vastuullisesti.