Siirry sisältöön

Leppävaara

Forenom Aparthotel Espoo Leppävaara

Hotellit

Espoon uudesta huoneistohotellista löydät yhteisölliset tilat työntekoon, joogaan ja rentoutumiseen – vain 12 min. junamatkan päässä Helsingin keskustasta!

Espoon Leppävaarassa sijaitseva aivan uusi huoneistohotelli sisältää sen, mitä oikeasti tarvitset työmatkallasi. Hotelli toimii uniikilla konseptilla, jossa korostuu ennen kaikkea sosiaalisuus työmatkailussa.

Käytäville on ripoteltu kohtaamispaikkoja sekä työtiloja ja yhteisissä tiloissa rentoutumaan pääsee niin joogamatolla, kuin pehmeällä säkkituolilla. Yhteisen tekemisen kulttuuria luovat kaikkien käytössä olevat liitutaulut, selfie-seinä sekä ota ja jätä -kirjasto. Forenom Aparthotel Espoo Leppävaaran tunnelmaa kuvastaakin parhaiten rento meininki!

Kun tarvitset työtilan, työskentelet käyttäen Espoon nopeinta langatonta internetyhteyttä. Kun tarvitset omaa aikaa, rentoudut wellness-aulan joogamatolla. Kun tarvitset kodin työmatkallasi, Espoo Leppävaara Aparthotel on sinun!

Miksi Forenom Aparthotel Espoo Leppävaara?

  • ilmainen nopea WiFi
  • avulias henkilökunta
  • erinomaiset pysäköintimahdollisuudet
  • Espoon siistein hotelli!

Mukavuuksien lisäksi huoneistohotelli on äärimmäisen ympäristöystävällinen. Rakennus on ansainnut Gold-tason LEED-sertifikaatin (Leadership in Energy and Environmental Design -Sertificate). Forenom Aparthotel Espoo Leppävaara haluaa tarjota asiakkailleen laadukasta ja nykyaikaista palvelua järkevään hintaan!