Huoneistomajoitusta

Forenom tarjoaa kodinomaista asumista lukuisissa kalustetuissa asunnoissa kautta Espoon: Leppävaarasta Otaniemen kautta Tapiolaan, Kivenlahteen, Espoon Keskukseen - ja kaikkien näiden välillä. Asunnot ovat viihtyisästi sisustettuja ja niistä löytyy kaikki tarpeellinen mukavaa asumista varten.

Jotta jokaiselle löytyisi tarpeitaan ja toiveitaan vastaava koti, Forenomin kalustetut asunnot on jaoteltu neljään tasoluokkaan: basic, standard, superior ja premium – helpottaen itselle sopivimman vaihtoehdon löytämistä. Basic-kohteet ovat pelkistettyjä, usein alkuperäisessä kunnossaan ja niiden kalustuksessa on suosittu kierrätyskalusteita. Standard-kohteet ovat yksinkertaisia, siistejä ja perustarpeet tyydyttäviä mukavia koteja. Superior-kohteet ovat vastavalmistuneita tai juuri remontoituja, ja viihtyisyyttä on lisätty pienin sisustuksellisin yksityiskohdin. Premium-tason kohteet ovat uusia tai uutta vastaavia, ja tyylikkäällä sisustuksellaan ne hemmottelevat asukasta yksilöllisyydellä ja ripauksella luksusta. Forenomin kalustettuihin koteihin on tilattavissa myös mukavuutta lisääviä palveluita, kuten avainten toimitus tai viikkosiivous.

Otaniemen kampusalue ja Keilaniemen yrityskeskittymä, Tapiolan vireä keskus ja modernin taiteen museo EMMA, Leppävaaran Sello-kauppakeskus sekä Nuuksion kansallispuisto tarjoavat tekemistä ja näkemistä lähialueella. 58 kilometriä meren rantaa takaa, että vesiurheilua ja merimaisemia Espoossa riittää. Forenomin kalustetut asunnot sijaitsevat lähellä monipuolisia palveluita ja hyviä kulkuyhteyksiä. Espoossa luonto, kulttuuri ja työpaikat ovat lähellä – etsi ja varaa majoitus Forenomin verkkokaupasta!

Yhteystiedot

Mannerheimintie 113, 00280 Helsinki
reservations@forenom.fi
+358 20 198 3420
www.forenom.com/fi