Siirry sisältöön

Espoonlahti

Forenom Hostel Espoo Kivenlahti

Hostellit

Espoon merellisessä Kivenlahdessa sijaitseva Forenomin Hostel Kivenlahti tarjoaa edullista majoitusta lähellä palveluita ja kulkuyhteyksiä. Osassa huoneista nautit suorasta merinäköalasta!

Espoon merellisessä Kivenlahdessa sijaitseva Forenomin Hostel Kivenlahti tarjoaa edullista majoitusta lähellä palveluita ja erinomaisia kulkuyhteyksiä. Hostellissa on käytännöllinen ovikoodijärjestelmä, joten erillistä avainta ei tarvitse kantaa mukana.

Huonetyypit

Viihtyisistä huoneista löydät kaiken tarpeellisen mukavaa asumista varten – osassa huoneista pääset nauttimaan myös merinäköalasta. Varattavissasi on niin pienempiä huoneita yksinkertaisella perusvarustuksella, kuin isompia huoneita omalla minikeittiöllä varustettuna. Isommat huoneet soveltuvat myös pidempään majoittumiseen.

Hostellista löydät myös yhteiset tilat ruoanlaittoa, peseytymistä ja pyykinpesua varten. Hostellin pihassa on reilusti pysäköintitilaa ja julkinen liikenne kulkee eri puolelle Espoota ja Helsingin keskustaan vain kivenheiton päästä hostellilta.

Lähiympäristö

Hostelli sijaitsee rauhallisella paikalla merenrannan läheisyydessä. Sijainti tarjoaa erittäin hyvät ulkoilumahdollisuudet Espoon Rantaraittia pitkin. Yleinen hiekkaranta on muutaman sadan metrin päässä, joten hostelli sopii oikein hyvin myös kesäiseen majoittumiseen!