Hostellit

Espoon merellisessä Kivenlahdessa sijaitseva Forenomin Hostel Kivenlahti tarjoaa edullista majoitusta lähellä palveluita ja erinomaisia kulkuyhteyksiä. Hostellissamme on käytännöllinen ovikoodijärjestelmä, eli erillistä avainta ei tarvitse kantaa mukana.

Huonetyypit

Viihtyisistä huoneista löydät kaiken tarpeellisen mukavaa asumista varten – osassa huoneista pääset nauttimaan myös merinäköalasta. Varattavissasi on niin pienempiä huoneita yksinkertaisella perusvarustuksella kuin isompia huoneita omalla minikeittiöllä varustettuna, joia suosittelemme myös pidempään majoittumiseen.

Hostellista löydät myös yhteiset tilat ruoanlaittoa, peseytymistä ja pyykinpesua varten. Hostellin pihassa on reilusti pysäköintitilaa, ja julkinen liikenne kulkee eri puolelle Espoota ja Helsingin keskustaan vain kivenheiton päästä hostellilta.

Lähiympäristö

Hostellimme sijaitsee rauhallisella paikalla merenrannan läheisyydessä. Sijainti tarjoaa erittäin hyvät ulkoilumahdollisuudet Espoon Rantaraittia pitkin. Yleinen hiekkaranta on muutaman sadan metrin päässä, joten hostellimme sopii oikein hyvin myös kesäiseen majoittumiseen!

Varaa huone hostellistamme!

Siirry varaamaan

Yhteystiedot

Aallonhuippu 4, 02320 Espoo
reservations@forenom.fi
+358 (0)20 198 3420
www.forenom.com/

Forenom Hostel Espoo Kivenlahti Kuvia