Hostellit

Forenom Hostel Espoo Otaniemi edustaa uudenlaista yhteisöllistä asumista järkevään hintaan erinomaisella sijainnilla. Viihtyisästi ja käytännöllisesti sisustetuista tiloista löytyy ilmaisella langattomalla internetyhteydellä varustettuja huoneita ja kuusi kalustettua asuntoa, joihin kaikkiin sisäänkirjautuminen käy näppärästi koodilukon avulla.

Hostellin yhteiskeittiössä ruoanlaitto käy vaivattomasti ja ruokailu on mukavaa. Oleskelutiloissa voit tutustua muihin asukkaisiin, katsella TV:tä, lueskella, tehdä töitä tai vaikka pelata lautapelejä tai biljardia. Vaatteiden pesu onnistuu pesulassa ja kuivausta varten on rumpu, ja kuivaustelineitä, sekä silitysvälineet. Hostellin asunnoista taas löytyvät kaikki tarvittavat kodinkoneet ruoanlaittoa varten, ja kylpyhuoneesta löytyy pesukone.

Kohdetta ympäröi yksi Suomen suurimmista kampusalueista, Aalto-yliopiston Otaniemen kampus, sekä merkittäviä yrityskeskittymiä. Kokous- konferenssivieraille hostelli sopii erinomaisesti, sillä kävelyetäisyydeltä löytyvät mm. Dipolin kongressikeskus ja Technopoliksen kokous- ja kongressitilat. Lähimmät päivittäispalvelut kuten kioski ja ruokakauppa löytyvät kivenheiton päästä, ja kävelymatkan päässä on myös Tapiolan keskus, Stockmannin tavaratalo, Espoon teatteri sekä uimahalli.

Yhteystiedot

Kivimiehentie 2, 02150 Espoo
info@forenom.fi
+358 20 198 3420
www.forenom.com/fi/