Siirry sisältöön
Vastuullinen vaihtoehto

Nuuksio

Glamping - Haltia Lake Lodge

Kun kaipaat luonnon rauhaa ja autenttisuutta, mukavuuksista tinkimättä. Valintasi on ylellinen Lodge Glamping Nuuksiossa. Täällä luonto on havaittavissa kaikilla aisteilla, modernilla tavalla ja turvallisesti.

Koe hyvän elämän ainekset lintukodossa: luonto, aktiviteetit sekä korkeatasoinen ja elämyksellinen majoitus. Haltia Lake Lodge on Nuuksion upean kansallispuiston sydämessä, Suomen luontokeskus Haltian vieressä sijaitseva luontohotelli, jossa voit elää kuin lintu pesässään niin hotellihuoneissa kuin Glamping-teltoissa.

Irti hälystä ja turhuuksista, lumoavan vuonomaisen Pitkäjärven läheisyydessä – kuitenkin vain puolen tunnin päässä Helsingin vilinästä. Majoituksen lisäksi Haltia Lake Lodge järjestää luontoelämyksiä, jotta vierailusi olisi inspiroiva ja virkistävä. Kaikki toiminta rakentuu vakaasti luonnonsuojelun, kestävän kehityksen ja paikallisuuden periaatteille. 

Mikä Glamping?

Glamping on lyhennys sanoista glamourous camping ja tarkoittaa luksustelttailua. Lodge Glamping -teltat ovat kaikilla mukavuuksilla varustettuja ympärivuotiseen käyttöön soveltuvia, Suomessa suunniteltuja ja valmistettuja telttoja, joiden päämateriaalina on käytetty laadukasta suomalaista puuta. Suunnittelumme lähtökohtana ovat olleet kestävän kehityksen arvot, jossa estetiikka ja ekologisuus kulkevat käsi kädessä. Teltat on pystytetty Haltia Lake Lodge –hotellin yhteyteen luonnon keskelle.

Lodge Glamping -teltta on kuin tyylikäs hotellihuone, joka on ympäröity metsän äänillä ja tunnelmalla. Telttakatemateriaali tuo luonnon äänet sisälle, mutta pitää sateen ja kylmyyden ulkona. Teltta on lämmin, mukava ja täynnä luonnonvaloa. Se on sisustettu sisustussuunnittelijan huolella valitsemilla korkeatasoisilla huonekaluilla ja tekstiileillä. Sähköistettyjen glamping -telttojen varustukseen kuuluu lämmitys ja ilmastointi, valaistus, jääkaappi, parisänky sekä pakastava wc.