Leppävaara

GLO Hotel Sello

GLO Hotel Sellon hotellihuoneet ja -kerrokset ovat saaneet täysin uuden ilmeen vuonna 2019. Myös ravintola -ja kokousmaailma palvelevat jatkossa asiakkaiden moninaisia tarpeita entistä paremmin täysin uudistetulla ilmeellään.

VIHREÄT ARVOT MUKANA SUUNNITTELUSSA

Hotellihuoneiden ja -käytävien uudistus käynnistyi jo tammikuussa, jolloin huoneet saivat uuden raikkaan ilmeen. GLO Hotel Sello on Green Key -sertifioitu hotelli ja vahvat ympäristöarvot näkyvät uudistuksessa muun muassa materiaali- ja valaistusvalinnoissa sekä vanhojen kalusteiden kierrättämisenä. Hauska kuriositeetti on myös hotellikäytävien ja kokouskerroksen kalaverkoista ja PET-pulloista valmistettu lattiamateriaali. 

Materiaalien valinnassa kiinnitettiin erityistä huomiota asiakkaiden kokonaisvaltaiseen viihtyvyyteen ja koska hyvät yöunet ovat hotelliyöpymisen keskeinen kulmakivi, valitsimme yhdeksi yhteistyökumppaniksemme maailman johtavan vuodevalmistajan Tempurin. GLO Hotel Sellossa voit yöpyä Suomen ensimmäisissä GLO Tempur -huoneissa. GLO Comfort -huoneisiimme valitsimme DUX:in laadukkaat vuoteet ja GLO Luxe -huoneisiimme DUX:n motorisoidut vuoteet. 

KOKOUS- JA JUHLAKERROKSEN UUSI ILME JA PÄIVITETTY KOKOUSTEKNIIKKA

GLO Sello Meets & Events -kokouskerroksen tekniikka päivittyi muun muassa plasmanäytöin ja äänentoistoratkaisuin. Samalla tilat saivat uuden raikkaan ilmeen, sopien siten entistä paremmin myös monenlaisiin juhlatilaisuuksiin.

RAVINTOLA GLO GRILL KITCHEN - TYYLIKÄS JA MUUNTAUTUMISKYKYINEN TILA SEKÄ TYÖSKENTELYYN, ETTÄ RUOKAILUUN

Ravintolan uudistuksessa luotiin tyylikäs, rauhallinen ja toimiva tila - sekä työskentelyyn että ruokailuun. Tila muuntautuu päivän mittaan rauhallisesta aamiaissalista vilkkaaksi lounasravintolaksi ja edelleen tunnelmalliseksi iltaravintolaksi. Uudistumisensa myötä ravintola levittäytyy koko kerrokseen, tarjoten aamiaisvieraille ja lounasasiakkaille entistä enemmän istumapaikkoja ja valinnan varaa.

Ravintolassa panostetaan myös turvalliseen yksin syömisen kokemukseen. Illallistaa voi niin uudistetulla baaritiskillä, ikkunapöydissä kuin sohvanurkassakin; asiakas voi itse valita, haluaako ruokailla tunnelmallisesti kynttilänvalossa vai tehokkaasti työskennellen. Pistoke tietokoneelle tai laturille löytyy aina läheltä, ja hotellin nopea WiFi on käytössä kaikissa tiloissa. 

Ravintolasalin ylätasanteelle voidaan kattaa 60 hengen yksityinen illallinen, ja vastaanoton yhteydessä oleva baari palvelee aina pikkutunneille asti. GLO Grill Kitchenin sydämessä lämpiää nyt myös aito hiiligrilli. Tervetuloa viihtymään - GLO Grill Kitchen grillaa ennakkoluulottomasti ympäri vuoden.