Vastuullinen
vaihtoehto

Tapiola

Grill It!

Ravintolat
Tee pöytävaraus

Skandinaavinen ravintola yhdistää perinteisen grillauksen ja ensiluokkaiset raaka-aineet.

Skandinaavinen ravintola yhdistää perinteisen grillauksen ja ensiluokkaiset raaka-aineet tuoreella ja innostavalla tavalla. Grill It:n ruokalistalla kohtaavat skandinaavisen selkeät maut sekä mausteet ympäri maailman. Ravintola sopii erinomaisesti erilaisten juhlien pitopaikaksi. Asiakaspaikkoja ravintolasta löytyy 145.

Menuksi tilaisuuteen voi valita mieleisensä vaihtoehdon buffet- tai pöytiin tarjoiltavista menukokonaisuuksista. Yli 30 hengen ryhmille räätälöidään menu asiakkaan toiveiden mukaisesti. Ravintolan isot ikkunat päästävät luonnonvalon sisään ja tarjoavat samalla upean näköalan Tapiolan keskusaltaalle. Tunnelmaa ravintolaan luo pimeän aikaan puulämmitteinen takka.

Takan edustalla voi rentoutua ja nauttia Grill it:in kuuluisia martineja aperitiiviksi tai lukea vaikkapa päivän lehdet. Grill it!:in baari on auki 01:30 saakka myöhäisen yömyssyn nauttijoille. Kesäisin asiakkaita palvelee 100-paikkainen terassi. Ravintola sijaitsee Tapiolan kauniissa ja rauhallisessa puutarhakaupunginosassa hyvien kulkuyhteyksien varrella, Original Sokos Hotel Tapiola Gardenin yhteydessä.

Ympäristösertifikaatit

Valitsemalla ympäristösertifioidun palveluntarjoajan, valitset vastuullisesti.

Ympäristösertifioitu - Green Key

Yhteystiedot

Tapionaukio 3, 02100 Espoo
ravintolamyynti@sok.fi
+358 20 1234 800

grillit.fi/tapiola-garden