Siirry sisältöön

Guide Cami

Ohjelmapalvelut

Tervetuloa opastetulle veneretkelle saaristolaisen kanssa! Koe Espoon saaristolaiskulttuuri ja historia paikallisen oppaan ja Kul Tur -veneen kanssa.

Yritys Guide Cami perustettiin 2020 ja aloittaa toimintansa kesällä 2021. Kesällä voit nauttia saaristoelämästä ja kokea Espoon sisäsaariston pienestä, avonaisesta Kul Tur - moottoriveneestä käsin oman 4-6 hengen seurueesi kesken. Oletko elämysmatkailija etsimässä uusia kokemuksia ja maisemia? Uskotko, että mindfullness voi olla myös hiljaisuutta, laineiden liplatusta, lokinnaurua, tuulta ja suolan roiskeita? Haluatko oppia kuinka saaristolaiset ovat asuneet, kehittäneet ja jättäneet sitä kautta jälkensä saaristoon? Espoon luonnonkauniissa saaristossa on moninainen kulttuuri joka on kuullun, kokemisen, kunnioituksen ja suojelemisen arvoinen. Ajamme rauhakseltaan Espoon sisäsaaristossa. Sinä ja seurueesi voitte valita kahdesta reitistä: -Opastettu veneretki Pentalan ympäri – Suvisaariston arkea Porkkalan parenteesin aikaan -Opastettu kulttuuri- ja taideretki Kul Tur -veneellä.

Olen Guide Cami, uusi yrittäjä Espoon Suvisaaristosta. Minulla on vahva yhteys saaristolaiselämään, sillä olen asunut 25 vuotta ympärivuotisesti saaressa ilman tieyhteyttä. Talvisin kuljen mantereelle jalkaisin tai potkukelkalla. Veneretket lähtevät Saaristokaupan laiturilta Suinonsalmesta (Suvisaarentie 23, Espoo), noin 20km Helsingistä.