Siirry sisältöön
Vastuullinen vaihtoehto

Otaniemi - Keilaniemi, Tapiola

Hanaholmen

Hanasaari on ainutlaatuinen yhdistelmä kongressihotellin monipuolisia palveluja, upeita saaristomerellisiä puitteita sekä nimekkäiden pohjoismaalaisten suunnittelijoiden designia ja taidetta.

Hotelli

Tilavat hotellihuoneet on sisustettu pohjoismaisittain, ja ikkunoista avautuva saaristolaismaisema hivelee silmiä. Standard- ja superior-huoneiden lisäksi hotellissa on kaksi sviittiä. Yhteensä huoneita on 66.

Kaikissa hotellihuoneissa pohjoismainen design ja taide ovat vahvasti läsnä. Tuuli & Kivi Sotamaan suunnittelemat huoneet ovat sisustukseltaan raikkaat ja selkeälinjaiset, Jukka Halmisen suunnittelemat KOKO3-huoneet ilahduttavat väreillään. Alkuperäistä

Yöpymiseen sisältyy maittava aamiainen sekä aamusauna ja -uinti.

 

Kokous- ja juhlatilat

Hanasaaressa voit järjestää jopa 230 henkilön kansainväliset seminaarit, asiakastilaisuudet, suunnittelutyöpajat, yrityksen workshop-tilaisuudet, kick-off -päivät ja henkilöstöjuhlat - ainutlaatuisessa ympäristössä, meren äärellä.

Hanasaaren auditorio, iso kongressisali sekä 9 erilaista, inspiroivaa, merinäköalallista kokoustilaa muodostavat monipuolisen kokonaisuuden erikokoisten ryhmien käyttöön.

Uniikit tilat soveltuvat konferensseihin, johtoryhmätyöskentelyyn sekä innovatiivista ympäristöä vaativille ryhmille ja myös tavanomaisempiin kokouspäiviin. Sopisiko tarpeisiinne sohvaryhmin ja kokouspöydin varusteltu salonkimme Frank tai ainutlaatuinen Dynamit -creative space nojatuoliryhmineen?

Kaikki kokoustilat ovat nykyaikaisella tekniikalla varusteltuja, ja auditoriossa ja kongressisalissa on lisäksi simultaanitulkkauslaitteisto. Teknisissä kysymyksissä apunasi on asiantunteva kongressiteknikko. Maksuton WiFi on saatavilla koko talossa.

Hanasaaren upea saaristoluonto tarjoaa myös kauniit puitteet erilaisille juhlaillallisille, cocktailtilaisuuksille, hääjuhlille tai muille perhejuhlille.

Ravintola Plats

PLATS ei ole vain ravintola. Se on tyylikäs näköalapaikka kuvankauniiseen saaristoomme ja makumatka pohjoismaiseen keittiöön. PLATS tarkoittaa paikkaa, jossa pohjoismainen taide, design ja gastronomia kohtaavat hanasaaren kauniissa saaristomiljöössä. 

Lue lisää Ravintola Platsista

Sauna

 

Sukella Hanasaaren saunalla 70-luvun tunnelmaan. Kaksi saunaa, 17-metrinen uima-allas, viihtyisä takkatila ja upea merinäkymä saaristoon luovat upeat puitteet mukavaan yhdessäoloon.

Järjestä vapaamuotoiset illanistujaiset, yrityksen virkistyspäivä tai rento tilaisuus kokousvieraillesi. Saunaosasto voi varata myös yksityiskäyttöön.

Ympäristösertifikaatit

Valitsemalla ympäristösertifioidun palveluntarjoajan, valitset vastuullisesti.