Siirry sisältöön
Vastuullinen vaihtoehto

Otaniemi - Keilaniemi, Tapiola

Hanasaari - Hanaholmen

Uudistettu Hanasaari on ainutlaatuinen yhdistelmä kongressihotellin monipuolisia palveluja, upeita saaristomerellisiä puitteita sekä nimekkäiden pohjoismaalaisten suunnittelijoiden designia ja taidetta - unohtamatta ruotsalais-suomalaisen kulttuurikeskuksen toimintaa.

Uudistettu Hanasaari on ainutlaatuinen yhdistelmä kongressihotellin monipuolisia palveluja, upeita saaristomerellisiä puitteita sekä nimekkäiden pohjoismaalaisten suunnittelijoiden designia ja taidetta - unohtamatta ruotsalais-suomalaisen kulttuurikeskuksen toimintaa.

HOTELLI

Tilavat hotellihuoneet on sisustettu pohjoismaisittain, ja ikkunoista avautuva saaristolaismaisema hivelee silmiä. Standard- ja superior-huoneiden lisäksi hotellissa on kaksi sviittiä; yhteensä huoneita on 66.

Kaikissa hotellihuoneissa pohjoismainen design ja taide ovat vahvasti läsnä. Tuuli & Kivi Sotamaan suunnittelemat huoneet ovat sisustukseltaan raikkaat ja selkeälinjaiset, Jukka Halmisen suunnittelemat KOKO3-huoneet ilahduttavat väreillään. Alkuperäistä pohjoismaista taidetta on esillä kaikissa huoneissa.

Huoneiden varustelu: WIFI, tv, puhelin, minibaari, vedenkeitin, huonekohtainen jäähdytysjärjestelmä, suihku tai kylpyamme, pyyhkeet sekä hiustenkuivaaja. Lisäksi kaikissa huoneissa suihkusetti sisältäen shampoon, hiusten hoitoaineen, suihkusaippuan sekä vartalovoiteen. Superior-huoneissa sekä sviiteissä on lisäksi kylpytakki ja tohvelit, hygieniapaketti (sisältäen hammasharjan, parranajovälineet ja vanusetin) sekä kivennäisvettä ja pieni makeinen.

Yöpymiseen sisältyy maittava aamiainen sekä aamusauna ja -uinti.
Hotelli on savuton. Hanasaarelle on myönnetty Ekokompassi-sertifikaatti.


KOKOUS- JA JUHLATILAT

Hanasaaressa voit järjestää 2–230 henkilön kansainväliset seminaarit, suunnittelutyöpajat, yrityksen workshop-tilaisuudet, kick-off -päivät sekä henkilöstöjuhlat ja asiakastilaisuudet ainutlaatuisessa ympäristössä, meren äärellä.

Hanasaaren 231-paikkainen auditorio, iso kongressisali sekä 9 erilaista, inspiroivaa, merinäköalallista kokoustilaa muodostavat monipuolisen kokonaisuuden erikokoisten ryhmien käyttöön.

Uniikit tilat soveltuvat konferensseihin, johtoryhmätyöskentelyyn sekä innovatiivista ympäristöä vaativille ryhmille – kuten myös tavanomaisempiin kokouspäiviin. Sopisiko tarpeisiinne sohvaryhmin ja kokouspöydin varusteltu salonki Frank tai ainutlaatuinen Dynamit -creative space nojatuoliryhmineen?

Hanasaaresta löytyy myös kalustukseltaan muokattavia perinteisempiä kokoustiloja. Luokka- ja luentosalimuodon lisäksi kokoustilat voidaan kalustaa U-muotoon tai ryhmäpöydin.

Kaikki kokoustilat ovat nykyaikaisella tekniikalla varusteltuja, ja auditoriossa ja kongressisalissa on lisäksi simultaanitulkkauslaitteisto. Teknisissä kysymyksissä apunasi on asiantunteva kongressiteknikko. Maksuton WiFi koko talossa.

Hanasaaren upea saaristoluonto tarjoaa kauniit puitteet myös juhlaillalliselle, cocktailtilaisuudelle, hääjuhlille tai muille perhejuhlille.


RAVINTOLA JOHANNES
JA UUSI VIINIBAARI

Ravintola Johanneksessa tarjotaan kauden parhaista raaka-aineista valmistettua ruokaa, jossa puhtaat, pohjoismaiset maut ja eettinen ajattelu kohtaavat. Keittiössä perinteiden kunnioittaminen yhdistyy innovatiiviseen ruoanlaittotapaan!

Maittavan ruokaelämyksen kruunaa suuren lasiseinän takana avautuva upea saaristomerimaisema, ja lämpimään vuodenaikaan maisemaa voi ihailla myös ravintolan aurinkoiselta terassilta. 240-paikkaisesta ravintolasalista on erotettavissa noin 30 henkilön kabinetti. Cocktail-tilaisuudet onnistuvat jopa 380 henkilön ryhmille.

Valikoimaan kuuluu aamiainen ja lounas sekä à la carte -menu. Lisätiedot menuista sekä aukioloajat: hanaholmen.fi.

Ravintola Johanneksen ryhmämenut sopivat niin kokousvieraille, yritysjuhliin, isomman kaveriporukan tapaamiseen kuin suvun suuriin juhliin.

Aulan uusi viinibaari houkuttelee juomavalikoimallaan sekä pikkupurtavallaan ympäri vuoden. Lämpimään vuodenaikaan viinibaari laajenee merinäköalalliselle terassille, ja hämärtyvien iltojen tunnelmasta voi nauttia mukavasti sohvaryhmillä biotakan äärellä.


SAUNA

Sukella Hanasaaren saunalla 70-luvun tunnelmaan. Kaksi saunaa, 17-metrinen uima-allas, viihtyisä takkatila ja upea merinäkymä saaristoon luovat upeat puitteet mukavaan yhdessäoloon.

Järjestä vapaamuotoiset illanistujaiset, yrityksen virkistyspäivä tai rento tilaisuus kokousvieraillesi. Saunaosasto voi varata myös yksityiskäyttöön.