Siirry sisältöön
Vastuullinen vaihtoehto

Nuuksio

Hawkhill - Villas & wilderness

Hawkhillin upeissa vuokrahuviloissa ja -mökeissä majoitut tai kokoustat Nuuksion kansallispuiston ympäröimänä, kauniin Kaitlammen rannalla. Valittavanasi on kahdeksan eritasoista mökkiä, joissa jokaisessa oma sauna, ranta ja piha. Hawkhill sijaitsee 25 minuutin ajomatkan päässä Kehä III:ta ja on avoinna ympäri vuoden. Majoituspalveluiden lisäksi yritys tarjoaa kokouspalveluita yrityksille, pitopalvelua sekä ohjelmaa luonnossa.

Majoitus

Kaikki kahdeksan lomahuvilaa sijaitsevat lammen rannalla ja ovat käsinveistettyjä. Kelohuviloita on neljä: Villat Juhani, Maria, Taavetti ja Adele. Kelohuvilat on sisustettu korkeatasoisesti suosien suomalaista designia. Majoituskapasiteetiltaan kelohuvilat ovat 6-10 hengelle.

Hirsimökkejä on myös neljä: Villat Anna, Armas, Eino ja Iivari. Kaikki mökit ovat vasta remontoituja ja varustetasoltaan hyviä. Majoituskapasiteetiltaan mökit ovat 4-6 hengelle. Mökkien pihoista pääsee suoraan Nuuksion kansallispuiston erämaaosan poluille retkeilemään, pyöräilemään, marjastamaan ja sienestämään. Talvella on vuokrattavissa lumikenkiä ja kelohuviloissa on myös avantouintimahdollisuus.

 

Kokouspalvelut

Uusimmat kelohuvilat Juhani, Maria, Taavetti ja Adele sopivat oivallisesti johtoryhmien sekä tiimien kokous-, edustus- tai majoitustiloiksi. Kokoustilat toimivat parhaiten 6-14 hengen kokouksille. Kaikissa kelohuviloissa on langaton nettiyhteys, taulu-TV, fläppitaulu sekä inspiroiva luonto aivan vieressä. Olipa kokous luonteeltaan rennompi villasukkakokous tai muodollisempi, molempiin löytyvät sopivat tilat. Pitopalvelusta voi tilata haluamansa ateriakokonaisuudet, mutta ateriat tai osan niistä voi myös kokkailla itse. Kokouksen lomaan on mukava liittää ohjelmaa luonnossa, esim. patikkaretki Nuuksion kansallispuistoon, villiyrttiretki, melonta tai husky-ajelu.

Hawkhillin sisaruskolmikko Annu, Kaisa ja Matti toivottavat teidät lämpimästi tervetulleeksi Haukkamäelle!