Siirry sisältöön
Vastuullinen vaihtoehto

Nuuksio

Hawkhill - Villas & wilderness

Koe maailman paras vastuullinen mökkielämys Hawkhillilla. upeissa vuokrahuviloissa majoitut tai kokoustat Nuuksion kansallispuiston ympäröimänä metsälammen rannalla. Kaikissa huviloissamme on oma sauna, ranta ja nuotiopaikka. Sijaitsemme 25 minuutin päässä Kehä III:lta.

Majoitus

Hawkhill resortin huvilat sijaitsevat puhtaan Kaitlammen rannalla Länsi Nuuksiossa. Kelohuviloita on neljä: Villat Juhani, Maria, Taavetti ja Adele. Majoituskapasiteetiltaan huviloihin mahtuu 6-10 henkeä

Hirsimökkejä viisi: Villat Anna, Armas, Eino ja Iivari niissä majoittuu 4-7 henkeä.

Kaikki huvilat ovat joko uusia tai vasta remontoituja. Rakennamme ja remontoimme vastuullisesti ja sisutuksessa on käytetty runsaasti suomalaista designeä sekä uutta että kierrätettyä. Huvilat soveltuvat rauhaa rakastaville perheille, pariskunnille ja hillittyihin rauhallisiin tilaisuuksiin.

Mökkien pihoista pääsee suoraan Nuuksion kansallispuiston erämaaosan poluille retkeilemään, pyöräilemään, marjastamaan ja sienestämään. Lainaamme ja vuokraamme vieraillemme monipuolisesti välineet mm kävelysauvat, sienikorit, sup-laudat, maastopyörät ja talvella lumikengät.

Kokouspalvelut

Kelohuvilamme Juhani, Maria, Taavetti ja Adele sopivat oivallisesti johtoryhmien sekä tiimien kokous-, edustus- tai majoitustiloiksi. Kokoustilat toimivat parhaiten 6-20 hengen kokouksille. Kaikissa kelohuviloissa on langaton nettiyhteys, taulu-TV, fläppitaulu sekä inspiroiva luonto aivan vieressä. Olipa kokous luonteeltaan rennompi villasukkakokous tai muodollisempi, molempiin löytyvät sopivat tilat.

Pitopalvelusta voi tilata haluamansa ateriakokonaisuudet, mutta ateriat tai osan niistä voi myös kokkailla itse. Kokouksen lomaan on mukava liittää ohjelmaa luonnossa, esim. patikkaretki Nuuksion kansallispuistoon, villiyrttiretki, melonta tai metsäjooga. Oma eräkokkimme loihtii herkulliset tarjoilut hyödyntäen lähiruokaa, riistaa, kotimaista kalaa, sieniä ja villiyrttejä. Resortin yhteydessä on upea laavuravintola jossa ruokailutilaa n. 30 hengen ryhmälle. Asiakkaat voivat seurata aterian valmistumista eräkeittiöstämme.

Perheyrityksemme sisaruskolmikko Annu, Kaisa ja Matti toivottavat teidät lämpimästi tervetulleeksi Haukkamäelle!