Mökit ja huvilat

Kokous- ja tapahtumatilat

Hawkhill Nature tarjoaa tasokkaita kokoustiloja sekä viihtyisän tukikohdan tapahtumallenne.

Tasokkaat huvilat Nuuksiossa rauhallisessa ja inspiroivassa ympäristössä Kaitlammen rannalla sopivat hyvin kokouksiin ja koulutuksiin pienryhmille 4-12 henkeä.

Uudet Kelohuvilat Villa Maria ja Villa Taavetti  soveltuvat kokous-  edustus tai majoitustilaksi vaativampaankin makuun. Kokousvälineet internet yhteys, taulu-tv jonka ympärillä sohvaryhmä sekä  fläppitaulu.

Tule viettämään huvilakokous Nuuksiossa hirsihuvilassa lammen rannalla. Kokouspäivään voi liittää kokoushetkiä luonnossa tai nuotion ääressä patikointia saunomista pitopalvelua sekä nuotiolla että huviloissa.

Klubitalo ja Villa Toini tarjoavat idyllisen tapahtumapaikan kesäjuhlien tai häiden viettoon. Toinissa on majoitustilat max 10:lle ja Klubitaloon mahtuu maksimissaan 60 juhlijaa.

 

Majoitus

Hawkhill Nature tarjoaa tunnelmallista majoitusta käsinveistetyissä hirsihuviloissa. 1950-luvun maalaismaisemista voi nauttia Villa Toinissa.

Ajomatkaa Helsingin keskustasta ainoastaan 45 minuuttia. Mökeillä voi saunoa, soudella ja retkeillä nauttien Nuuksion kauniista luonnosta. Nuuksion erämaaosan polut ovat lähietäisyydellä kaikkia huviloita. Tarjoamme majoituspalveluita sekä yrityksille että vapaa-ajan matkustajille. Valittavana on 7 eritasoista huvilaa 4-8 hengelle.

Hawkhill Nature järjestää myös catering- ja ohjelmapalveluita sekä ruokailua nuotiolla.

Lisätietoja ja varaukset

www.hawkhill.fi

Yhteystiedot

Kaitlampi, 03220 Tervalampi
info@hawkhill.fi
+358 40 024 0831
Twitter
#Hawkhillnature
Facebook
facebook.com/hawkhillnature.fi
Instagram
#hawkhillnature
www.hawkhill.fi

Hawkhill Kuvia