Huoneistomajoitus

Hiisi Homes Espoo Centerin kalustetut asunnot ovat hyvin varusteltuja ja vuodepaikkoja on 1-4 henkilölle. Majoittua voi yhdestä yöstä useampaan kuukauteen. Langaton netti sekä parkkipaikka kuuluvat aina majoituksen hintaan. Kodikkaissa huoneistoissa on kaikki kodinomaiseen asumiseen tarvittavat huonekalut ja välineet. Kahvi, tee, suodatinpussit, leivinpaperi, ketsuppi, sinappi, suola, pippuri, saippuat, pyyhkeet ja liinavaatteet kuuluvat luonnollisesti perusvarustukseen.

Hiisi Homes Espoo Centeristä löytyy myös mainiot fasiliteetit pyykkäämiselle ja lähes kaikissa asunnoissa on myös astianpesukone. Hiisi Homes toivottaa kaikki työ- ja vapaa-ajan matkaajat sekä muut väliaikaista majoitusta tarvitsevat vieraat lämpimästi tervetulleeksi.

Pääkaupunkiseudun paras sijainti

SijaintiEspoon Keskuksen juna-aseman, Espoontorin sekä Kauppakeskus Entressen vieressä on ihanteellinen. Monipuoliset palvelut ovat käytännössä tien toisella puolella Espoontorilla sekä Kauppakeskus Entressessä. Valikoimassa on hyvin niin vaateliikkeitä, ruokakauppoja kuin ravintoloitakin. Suomen ensimmäinen IKEA-tavaratalo IKEA Espoo sijaitsee vain kiven heiton päässä Lommilassa.

Autolla on helppo saapua Hiisi Homes Espoo Centeriin Espoon Keskukseen ja kaikki valtatiet ovat lähettyvillä Turun moottoritien sekä kehä III:sen kautta. Junalla pääsee Pasilaan 21 minuutissa ja Helsingin keskustaan 26 minuutissa. Nuuksion kansallispuistoon sekä Suomen Luontokeskus Haltiaan pääsee suoralla bussilla Espoon Keskuksesta 22 minuutissa.

Pohjoismaiden palvelevin itsepalvelumajoitusliike Hiisi Homes

Hiisi Homes on osa Hiisi Experience Groupia, joka on asumis- ja elämyspalveluihin erikoistunut yritys. Hiisi Homes on suomalainen perheyritys, jonka juuret ovat Länsi-Uudeltamaalta Vihdin Nummelasta. Hiisi Homes haluaa toiminnassaan korostaa paikallisuutta sekä Suomen upeita matkailuvaltteja kuten luontoa. puhdasta ilmaa sekä hiljaisuutta. Hiisi Homesin visiona on olla pohjoismaiden palvelevin itsepalvelumajoitusliike. Hiisi Homesin majoitusliikkeessä voit majoittua tällä hetkellä Vihdin Nummelassa, Lohjalla ja Espoossa.

Yhteystiedot

Asemakuja 1, 02770 Espoo
host@hiisihomes.fi
+358505125226
Facebook
facebook.com/hiisihomes
Instagram
#hiisihomes
www.hiisihomes.fi/